Υπογράφει ο Μπάρκας στην ΑΕΚ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δυο πλευρών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Βασίλη Μπάρκα στην ΑΕΚ, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δυο πλευρών. Ο 22χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει τους όρους του συμβολαίου του, το οποίο αναμένεται να έχει χρονική διάρκεια, τουλάχιστον τρία χρόνια. Ο Μπάρκας αναμένεται να επιστρέψει από την Αυστραλία, όπου βρέθηκε την εθνική Ελλάδος και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ένωση.

Ο Μπάρκας θα είναι μαζί με τον Ανέστη οι δυο πρώτες επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια για τη θέση του τερματοφύλακα, μετά την αποχώρηση του Αλάιν Μπαρόχα και την απόφαση να μην αποκτηθεί τελικά ο Γκόργκι Λόρια, παρότι είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Γεωργιανό τεχνικό. 

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους και στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, όπου ο Νμίτρο Τσιγκρίνσκι παραμένει πρώτος στόχος. Ο Κετσπάγια φέρεται να εισηγήθηκε θετικά για τον Ουκρανό αμυντικό, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Ντνίπρο και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Σαχτάρ και Μπαρτσελόνα. 

Τις επόμενες ημέρες θα μπει στην τελική ευθεία και το θέμα του επιθετικού, με τους Μίλαν Τζούριτς και Ιμπραχίμα Μπαλντέ να παραμένουν σε πρώτο πλάνο. Ο Κετσπάγια εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις παικτών σε συνεργασίας με τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.