Μεγαλώνει το στέγαστρο στη Λαμία

Μετά από απόφαση του Δήμου Λαμιέων εγκρίθηκε η επέκταση του στεγάστρου στο ΔΑΚ Λαμίας. Η αξία του έργου εκτιμάται περίπου στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Μετά από απόφαση του Δήμου Λαμιέων εγκρίθηκε η επέκταση του στεγάστρου στο ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου ακόμα περισσότερος κόσμος να καλύπτεται από αυτό στο γήπεδο της πόλης της Φθιώτιδας.

Το κόστος της επέκτασης θα ξεπεράσει τις 600 χιλιάδες ευρώ σε μια εποχή όπου πάντως ο κόσμος της Λαμίας διανύει ημέρες ενθουσιασμού λόγω της πορείας της ποδοσφαιρικής ομάδας στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Από τις πρώτες μέρες της ανόδου της ομάδας της Στερεάς Ελλάδας είχαν ξεκινήσει βελτιωτικά έργα στο συγκεκριμένο γήπεδο και πλέον αυτά θα συνεχιστούν.

Η επέκταση του στέγαστρου θα γίνει 42 μέτρα ένθεν και ένθεν στο υπάρχον στέγαστρο έτσι ώστε να καλυφθεί σχεδόν όλο το κομμάτι της εξέδρας προς την πλευρά του Δημαρχείου και βέβαια ο επόμενος στόχος είναι να ξεπεραστεί φέτος ο μέσος όρος προσέλευσης φιλάθλων (πέρυσι ήταν 1750 και μια χρονιά νωρίτερα 1941) και κάποια στιγμή να καταρριφθεί – κάτω από προϋποθέσεις –  και το ρεκόρ προσέλευσης στο γήπεδο το οποίο κρατάει εδώ 51 ολόκληρα χρόνια, όταν τότε στις 31 Μαρτίου του 1968 τον αγώνα της Λαμίας με τα Τρίκαλα για την Β’ εθνική παρακολούθησαν 11.502 θεατές!

Για την ώρα ασφαλώς είναι δύσκολο καθώς με την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων, στον υπάρχοντα χώρο των εξεδρών, η χωρητικότητα υπολογίζεται στους 5.200 θεατές!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.