Επιμένουν οι Άγγλοι για τον Βέλλιο

Συνέχεια στα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να προχωρήσει στην απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τη Νόττινχαμ Φόρεστ δίνει ο αγγλικός Τύπος, την Κυριακή.

Συνέχεια στα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να προχωρήσει στην απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τη Νόττινχαμ Φόρεστ δίνει ο αγγλικός Τύπος, την Κυριακή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέσει ως πρώτο τους στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, τον διεθνή Έλληνα επιθετικό και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα επαφές με την αγγλική ομάδα, για να τον αποκτήσουν. 

Χαρακτηριστικά, το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει: «Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βέλλιου στην Ελλάδα είναι αρκετά πιθανό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον θέλει στον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον που φέρεται να υπήρξε από την πλευρά του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της αγγλικής ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από την πλευρά των «ερυθρολεύκων». Την εφετινή σεζόν, ο Βέλλιος μετράει έξι γκολ σε 18 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.