Μπίσεσβαρ: «Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε θα κερδίσουμε»

Για το πώς περιμένουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Για το πώς περιμένουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Με δεδομένο ότι στερείται 2 μεσοεπιθετικούς η ομάδα τους Πέλκα , Ελ Καντουρί το βάρος πέφτει σε αυτόν «Είναι πολύ κακό που τραυματίστηκε ο Πέλκας και ο Ελ Καντουρι. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και να πραγματοποιήσουμε στο τέλος τους στόχους μας»

Για το αν υπάρχει κούραση από τα σερί παιχνίδια: «Ενας ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει συνέχεια και πολλά παιχνίδια, γι΄αυτό διαλέξαμε αυτό το επάγγεμα. η αλήθεια είναι πως έπεσαν πολλά παιχνίδια μαζεμένα. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες έχουμε χρόνο για την κατάλληλη αποθεραπεία για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Το ξεκίνημα ίσως να είναι δύσκολο στο παιχνίδι, στα πρώτα 10-15 λεπτά, αλλά μετά όσο περνούν τα λεπτά, όλα τα ξεχνάς και την κόπωση και ότιδήποτε άλλο».

Για τους στόχους τώρα που η σεζόν φτάνει στο τέλος «Στόχος μας είναι το νταμπλ όλου νιώθουμε το ίδιο.  Ειδικά τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος θέλουμε να βρούμε την απαιτούμενη ενέργεια για να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για το αν έχουν βοηθήσει οι μεταγραφές του Ιανουαρίου:
«Νομίζω ότι όλοι βοηθούν και έχουμε ήδη καλή χημεία μεταξύ μας. Είναι καλό γιατί τα παιδιά μπήκαν σε ένα δεμένο γκρουπ και προσαρμόστηκαν γρήγορα, ώστε να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν άμεσα ώστε η ομάδα να μείνει φρέσκια. Το κλειδί είναι το καλό κλίμα που έχει η ομάδα και βοηθάει τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες. Όλοι βοηθήσαμε τα παιδιά που ήρθαν και θέλουμε να τους βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτά είναι θέματα κυρίως για εσάς τους δημοσιογράφους. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε το θέμα του συμβολαίου. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο, αλλά θα μου άρεσε να μείνω εδώ και να κλείσω την καριέρα μου. Είναι ένα θέμα που δεν με αφορά τόσο. Έχω ακόμα τρία χρόνια μπροστά μου. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Έχουν υψηλούς στόχους και διαθέτουν μία καλή και νεανική ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλουν να κερδίσουν εμάς που είμαστε πρώτοι. Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά νομίζω εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, με δημιουργία από τα άκρα αλλά και τον άξονα να έχουμε την κατοχή, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.