Τσούμπερ: «Με πείραξε που δεν πήραμε το πρωτάθλημα!»

Ο Στίβεν Τσούμπερ επέστρεψε στην Εθνική Ελβετίας και παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα για την απώλεια του τίτλου, αλλά και το ομοσπονδιακό συγκρότημα.

Στην προεπιλογή της Εθνικής Ελβετίας για το EURO 2024 βρίσκεται ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης επιστρέφει στις υποχρεώσεις με το εθνόσημα ύστερα από μικρό διάστημα απουσίας. Μιλώντας στο «Blick» ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκα αρχικά στον τίτλο του πρωταθλήματος που «χάθηκε»: «Αυτό πραγματικά με πείραξε»,

Ουσιαστικά η συνέντευξη του Τσούμπερ στέκεται στην επανεμφάνιση του στην Εθνική Ελβετίας και ο 32χρονος είπε: «Είναι λες και αρχίζεις το σχολείο ξανά. Στο ποδόσφαιρο αρχίζεις πάντα από το μηδέν», ενώ συμπλήρωσε για το αν θα βρίσκεται στην τελική λίστα για το EURO της Γερμανίας: «Αν είμαι κακός στις προπονήσεις, ο κόουτς δεν θα πρέπει να με πάρει. Αν είμαι καλός, τότε πρέπει».

Παράλληλα ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τις καλές εμφανίσεις με το εθνόσημο στις προηγούμενες διοργανώσεις τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και στο EURO: «Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια συναισθήματα».

Τέλος υποστήριξε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και από τη θέση του επιθετικού: «Έχω παίξει ήδη εκεί. Άλλοι όμως πρέπει να κρίνουν που είμαι καλύτερος. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι εκεί και μπορώ να συνεισφέρω».

Ο Στίβεν Τσούμπερ εντάχθηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 ως δανεικός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η αθηναϊκή ομάδα την επόμενη χρονιά αγόρασε τον 32χρονο ποδοσφαιριστή και οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο για τρία χρόνια. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης μέτρησε 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.