Κόντης: “Θέλουμε το 20ό Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό”

Ο Χρήστος Κόντης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του τελικού με τον Άτρη και εξήγησε γιατί έχει εύκολο έργο στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Κόντης για:

Το αν υπάρχει φαβορί στον τελικό:

“Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος τα θέλει περισσότερο τα παίρνει. Εμείς το θέλουμε πολύ. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας, μας ξέρουν κι αυτοί, θα υπάρχει στρατηγική και πλάνο, υπάρχει το ταλέντο των παικτών και όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει.”

Το πως νιώθει που είναι δύο Έλληνες προπονητές στον τελικό:

“Νιώθω πολύ όμορφα. Είμαστε σε έναν ελληνικό τελικό δύο Έλληνες προπονητές. Νιώθω περηφάνια και μακάρι στο μέλλον πολλοί έλληνες προπονητές να είναι σε τελικούς και να διεκδικούν τρόπαια. Θεωρώ αύριο θα είναι μια καλή μέρα για μένα και τον Παναθηναϊκό.”

Το αν θέλει να αυξήσει τους τίτλους του:

“Δεν έχω έναν τίτλο ως προπονητής, έχω τέσσερις και ευελπιστώ να γίνουν εφτά κι οχτώ. Ειμαστε αισιόδοξοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, έχουμε ένα καλό γκρουπ, έχουμε παίκτες με απίστευτη ποιότητα και έναν σύλλογο που έχει μάθει να σγηκώνει τίτλους. Έχουμε πάρει δεκαεννέα και αύριο θέλουμε να κάνουμε τα τρόπαιά μας είκοσι.”

Το αν πρόλαβε να παρέμβει προπονητικά στην ομάδα σε τόσο σύντομο διάστημα:

“Θεωρώ ότι το έργο του προπονητή είναι πολύ εύκολο όταν έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Οπότε είναι εύκολο να παρέμβω όταν έχω παίκτες σαν τον Φώτη με εμπειρία και απίστευτο ταλέντο και ποιότητα. Γνωρίζω άριστα τον σύλλογο τα τελευταία τρία χρόνια. Προσωπικά μου είναι εύκολο γιατί οι παίκτες είναι αυτοί που αυτά που θα τους πούμε θα τα αντιληφθούν και θα τα κάνουν πράξη μέσα στο γήπεδο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.