ΠΑΟΚ: Έφυγε για να… επιστρέψει ο Κεντζιόρα

Ο Τόμας Κεντζιόρα αποχαιρέτησε την Τούμπα, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ελπίζουν πως δε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους...

Στην Τούμπα υπάρχει η αίσθηση πως θα βρεθεί η “χρυσή τομή” με τον Τόμας Κεντζιόρα και ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Στις 30 Μαΐου 2023, οι Θεσσαλονικείς “αποχαιρέτησαν” τον Τόμας Κεντζιόρα τον οποίο είχαν δανειστεί από την Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο η αποχώρηση του Τροστ – Εκόνγκ, ήταν το γεγονός που “ανάγκασε” τους υπεύθυνους της ελληνικής ομάδας να στραφούν και πάλι στην λύση της επιστροφής του Πολωνού, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα “δυνατά χαρτιά” στα χέρια του Λουτσέσκου.

Σε αντίθεση με τον Εκόνγκ, ο Κεντζιόρα ήταν απίστευτα συνεπής, αποτελεσματικός και σε πολλά παιχνίδια καθοριστικός στην πορεία του ΠΑΟΚ τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα.

Είναι λογικό λοιπόν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου να επιθυμεί την παραμονή του 29χρονου αμυντικού, ο οποίος επίσης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικονομικές απαιτήσεις του Κεντζιόρα για ετήσιο συμβόλαιο ααγίζουν τα 1,2 εκ. ευρώ, αλλά από τον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στους “ασπρόμαυρους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.