Ο Μανόλο Χιμένεθ LIVE στην Ώρα των Πρωταθλητών

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα, ο προπονητής της ΑΕΚ θα είναι φιλοξενούμενος των καναλιών Novasports για να σχολιάσει τόσο την ισοπαλία της Ένωσης στο Σαν Σίρο, όσο και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Χρώμα …κιτρινόμαυρο και “αέρα” ευρωπαϊκό θα έχει το α’ μέρος της σημερινής (22/10) εκπομπής “Η Ώρα των Πρωταθλητών”, με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη.

Καλεσμένος τους θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα θα μιλήσει Live στον Μανώλη Βογιατζάκη για την εξαιρετική εμφάνιση της Ένωσης μέσα στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μίλαν, αλλά και για τη συνέχεια σε Europa League, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Εκτός από τον Ισπανό τεχνικό, στην “Ώρα των Πρωταθλητών” θα φιλοξενηθούν επίσης ο Μάρκο Λιβάια με τον Μιχάλη Μπακάκη για να σχολιάσουν την τεράστια επιτυχία της ΑΕΚ, τον αυριανό (23/10) αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, καθώς και τα μπαράζ της Ελλάδας με την Κροατία.

Σήμερα στις 17:00 ζωντανά στο Novasports 1 HD, στην Web TV του Novasports.gr και στα social media του Novasports.gr σε Facebook και Youtube.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.