ΑΕΚ – Λαμία: «Μονόδρομος» η νίκη και περιμένει… ευχάριστα από Θεσσαλονίκη!

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην «Αγιά Σοφιά» τη Λαμία για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στη νίκη το μυαλό της Ένωσης τόσο για τη δική της περίπτωση, όσο και στην αντίστοιχη του Άρη προκειμένου να «στεφθεί» πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Τελευταίο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά» για την ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία. Η Ένωση υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τη ομάδα της Φθιώτιδας (19/05, 20:00, MC Novasports.gr) και θέλει μόνο νίκη. Παράλληλα το «μυαλό» της Ένωσης και στη Θεσσαλονίκη για το ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ ηττήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό με 2-0 και «έπεσε» από την κορυφή. Σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ουσιαστικά η Ένωση πρέπει να κερδίσει τη Λαμία και να…. περιμένει θετικά νέα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» δηλαδή ήττα ή ισοπαλία του «Δικεφάλου του Βορρά». Αν ο ΠΑΟΚ «σκοντάψει» στην έδρα του Άρη, τότε η ΑΕΚ κατακτά το δεύτερο σεί πρωτάθλημα και συνολικά το 14ο στην Ιστορία της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αργεντινός προπονητής δεν υπολογίζει τον Πάολο Φερνάντες λόγω ενοχλήσεων, ενώ επιστρέφει ο Λάζαρος Ρότα ο οποίος εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Λαμία την περασμένη αγωνιστική προηγήθηκε δις στο ημίχρονο, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2 από τον Άρη και παραμένει σταθερά στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς στην παρθενική της συμμετοχή στα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος την επόμενη χρονιά θα «ντυθεί» στα χρώματα της ΑΕΚ. Τιμωρημένος για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πέδρο Αμαράλ, ενώ αμφίβολος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.