Μάντζιος: “Ξέρω τις δυνατότητές μας, κάνουμε διαχείριση για τον τελικό”

Ο Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στην "Αγιά Σοφιά", έβαλε στο κάδρο των δηλώσεών του τον τελικό του Κυπέλλου

Ανοικτά για έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου για την ομάδα του στη διαδικασία των πλέι οφ της Stoiximan Super League, αλλά και για τη διαχείριση που κάνει πλέον στο έμψυχο δυναμικό εν όψει του τελικού του Κυπέλλου μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” (14/4), στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. Όπως τόνισε, οι “κίτρινοι” ξεκάθαρα πια εκεί εστιάζουν το ενδιαφέρον τους.

Αρχικά, δήλωσε ο Μάντζιος: “Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο ματς, με αποτέλεσμα να δεχθούμε γρήγορα δύο γκολ και το έργο μας να γίνει πολύ δύσκολο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Κάναμε πολλά και αβίαστα λάθη… Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ! Κοιτάζουμε πλεόν το επόμενο παιχνίδι”.

Και συνέχισε, απαντώντας σχετικά με το αν έχουν βαθμολογικό κίνητρο ή όχι οι “κίτρινοι” στα πλέι οφ: “Δεν είναι το κίνητρο… Αν εξαιρέσουμε το σημερινό ματς και με τον Ολυμπιακό, έχουμε δύο νίκες και ένα εξαιρετικό ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα παιχνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε ομάδες με μεγάλο κίνητρο. Εμείς, πράγματι, δεν έχουμε βαθμολογικό κίνητρο. Κοιτάζουμε να διαχειριστούμε τους παίκτες για τον τελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα υπάρχουν καλές μέρες ή κακές ,όπως η σημερινή”.

Για να καταλήξει, κάνοντας λόγο για τις αγωνιστικές δυνατότητες του Άρη: “Ξέρω την ομάδα μου. Μας δίνονται ευκαιρίες να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ξέρω, όμως, τις δυνατότητες της ομάδας και ξέρω πώς θα παίξουμε στον τελικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.