Άρης: Ίωση κράτησε τον Σουλεϊμάνοφ εκτός αποστολής

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ έμεινε εκτός αποστολής του Άρη για τη σημερινή (14/4) αναμέτρηση στην "Αγιά Σοφιά" με την ΑΕΚ λόγω ίωσης, εξαιτίας της οποίας ανέβασε πυρετό

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κλήθηκε να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος πριν τον σημερινό (14/4) αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των “κίτρινων” δεν μπορούσε να έχει στη διάθεσή του τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ανέβασε πυρετό το πρωί στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε η ομάδα στην Αθήνα εν όψει της αναμέτρησης με την Ένωση, κι ως εκ τούτου δεν ήταν διαθέσιμος.

Ο λόγος που ανέβασε πυρετό ο Σουλεϊμάνοφ είναι ότι χτυπήθηκε από ίωση. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου και να γίνει ο τρίτος παίκτης που δεν μπορούσε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας. Θυμίζουμε ότι οι δύο προηγούμενοι ήταν οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Φράνκο Φεράρι. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ ο Αργεντίνος οπισθοφύλακας ενοχλήσεις στο πόδι.

Η κατάσταση και των τριών παικτών θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή των “κίτρινων” στη Θεσσαλονίκη αύριο (15/4). Υπολογίζεται ότι ο Φαμπιάνο θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα, ενώ για τον Φεράρι υπάρχει ερωτηματικό. Όσο για τον Σουλεϊμάνοφ, πότε θα μπει ξανά στις προπονήσεις εξαρτάται από την καταπόνησή του από την ίωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.