Μπερνάρ: «Διπλός» στο… αντίο του! (videos)

Το σόου του Βραζιλιάνου στις τελευταίες του εμφανίσεις στην Ελλάδα, στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε το απόγευμα της Κυριακής (14/04) ο Μπερνάρ, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 3-1 με ανατροπή απέναντι στη Λαμία, χάρις τα δύο εξαιρετικά γκολ που σκόραρε στο παιχνίδι στη Λεωφόρο. Με αυτά έφτασε τα τέσσερα στα Playoffs της Stoiximan Super League έπειτα τα δύο στην ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα μετράει πλέον 10 σε όλες τις διοργανώσεις, με τα πέντε εξ αυτών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το ένα στην επικράτηση με 1-0 επί της Μαρσέιγ, στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Και όχι μόνο αυτό, αλλά από σήμερα λογίζεται και… διπλός, καταγράφοντας double-double σε γκολ-ασίστ, με 10 τέλικές πάσες στη σεζόν!

Εξαιρετική σεζόν από τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, που από το καλοκαίρι και έπειτα θα επαναπατριστεί για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο. Μέχρι τότε, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα απολαμβάνουν τις τελευταίες εν Ελλάδι παραστάσεις του και θα τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία που θα βρίσκουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.