ΑΕΚ: Ειδικός χώρος στο Μουσείο για τους πολέμιους του γηπέδου (pic)

Η ΑΕΚ στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας δημιούργησε ειδικό χώρο για όσους «πολέμησαν» την προσπάθεια ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και το «πάρτυ» στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει αρχίσει από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Ένωση στην «Αγιά Σοφιά» δημιούργησε ένα Μουσείο για την Ιστορία του κλαμπ και μέσα σ’ αυτό θα υπάρχουν τόσο οι λαμπρές στιγμές του συλλόγου, όσο και ο πόλεμος που δέχθηκε για την ίδρυση του γηπέδου.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από τον ιδιοικητικό ηγέτη, Δημήτρη Μελισσανίδη και μεταξύ αυτών είναι ο πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος αλλά και ο -τότε- δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Μάλλιος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Χρωστάμε στην μνήμη όσων δεν πρόλαβαν να ζήσουν στιγμές σαν την σημερινή να μην ξεχάσουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε, αντίθετα έχουμε την υποχρέωση να θυμόμαστε ποιοι και με ποιους τρόπους προσπάθησαν να σταματήσουν την αναγέννηση της ΑΕΚ. Σε λίγες μέρες ανοίγει το Μουσείο της ΑΕΚ. Στην μνήμη όσων δεν πρόλαβαν θα υπάρχει ειδική αναφορά στους πολέμιους του γηπέδου μας. Για όσους δεν πρόλαβαν να ζήσουν την ασύγκριτη χαρά της επιστροφής στο σπίτι μας».

Δείτε τη φωτογραφία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.