SL2: Σπουδαίες νίκες για Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας!

Χαμόγελα για τον Ηρακλή και την Καρδίτσα μετά τις νίκες επί των ΠΑΟΚ Β’ (σ.σ. 2-1) και Αιολικού Μ. (σ.σ. 0-1) αντίστοιχα στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής για τα Play Outs της Super League 2 και τον Βόρειο Όμιλο

Σημαντικές νίκες σημείωσαν Ηρακλής και Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος στην Κοζάνη από την χορταστική – σ’ επίπεδο σκορ – μεν αλλά ισόπαλη δε αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον Καμπανιακό. Αναλυτικά…

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 2-1

Μια νίκη που έμοιαζε ως… μονόδρομος για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή στην κατηγορία πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του «Γηραιού» επικρατώντας 2-1 στη Χαλάστρα επί του ΠΑΟΚ Β’ και πιάνοντας την ομάδα του «Δικεφάλου» στην έκτη θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου και πρώτη στην κατάταξη των Play Outs.

Η αποφασιστικότητα με την οποία μπήκαν στην αναμέτρηση ήταν αυτήν που τους έδωσε και πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς ασκώντας πίεση από τα πρώτα λεπτά. Οι επιθετικές τους προσπάθειες ευοδώθηκαν στο 28’ με τον Κούστα ν’ ανοίγει το σκορ, έχτισαν πάνω στο μομέντουμ της στιγμής κι εννιά λεπτά μετά με τον Ισνάλντο διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας τους ρίχνοντας θεμέλια νίκης. Μάλιστα, στο 45’ – και πάλι με τον Κούστα – είχαν σημαντική ευκαιρία να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το σκορ αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων ν’ αντιδράσουν δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους, με μοναδική διαφοροποίηση τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις με τον Δαρέλα (σ.σ. 90+3’) για το τελικό 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «Ασπρόμαυροι» είχαν δύο αναγκαστικές αλλαγές στο 30′ και στο 52′ με τους Φίλων και Σελιμάι ν’ αποχωρούν τραυματίες.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Σ. Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82′ Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β’ (Αλ. Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων (30′ Γκούμας), Σελιμάι (52′ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70′ Πανίδης).

Κοζάνη – Καμπανιακός 2-2

Μεγάλη προσπάθεια, αρκετά γκολ, κανένας… κερδισμένος στο ματς της Κοζάνης, όπου αμφότερες οι ομάδες έχοντας μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς καθώς βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού περιορίστηκαν στον ένα βαθμό έκαστη.

Το παιχνίδι στα μέτρα του έφερε εξ αρχής η ομάδα του Καμπανιακού καθώς στο 37’ με τον Γιουκούδη και με τον Τότσκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων, δεδομένο που τους έκανε να πιστέψουν πως βρίσκονταν κοντά στο πολυπόθητο τρίποντο.

Ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση για τους γηπεδούχους. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε το γρήγορο γκολ του Σουλιώτη στο 48’, εξέλιξη που αναπτέρωσε το ηθικό και την εν γένει ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Αμανατίδη, που αύξησαν την πίεση, πίστεψαν στην ανατροπή αλλά τελικώς περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στον Σιατραβάνη που με δικό του γκολ στο 66’ έφερε το ματς στα ίσια, χωρίς όμως κάτι περαιτέρω.

Οι συνθέσεις

Κοζάνη (Αγγ. Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Νάτσης, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό αυτών έμελλε να κριθούν τα πάντα στη Μυτιλήνη αφήνοντας μια μεγάλη πικρία στους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και σκορπίζοντας χαρά κι ενθουσιασμό στους νικητές που με το τρίποντο που πήραν βγήκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε λεπτές ισορροπίες κινήθηκε η αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να δίνουν σαφή προτεραιότητα στη θωράκιση των μετόπισθεν και να ψάχνουν επιφυλακτικά το γκολ στην αντίπαλη εστία με συνέπεια οι καλές στιγμές σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο να…σπανίζουν. Ένας… Γόρδιος δεσμός που έμοιαζε ικανός να μείνει μέχρι τέλους αλλά ο Κονίλιο είχε διαφορετική άποψη και με κεφαλιά στις καθυστερήσεις λύτρωσε την ομάδα του χαρίζοντάς της ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κονίλιο, Ντουμάνης (65′ Κοκκίνης), Κέρθι (37′ Σαλαμούρας), Ξύδας (80′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (65′ Βερνάρδος).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Αιολικός – Αναγέννηση 0-1

Κοζάνη – Καμπανιακός

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 2-1

Η βαθμολογία

6. Ηρακλής 21 (4 αγώνες)

7. ΠΑΟΚ Β’ 21 (3 αγώνες)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 19 (4 αγώνες)

9. Κοζάνη 17 (4 αγώνες)

10. Καμπανιακός 16 (3 αγώνες)

11. Αιολικός 14 (4 αγώνες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.