Άρης: Όταν ο Καρυπίδης συνάντησε τον Ρόντμαν (pic)

Η ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη για τη συνάντηση που είχε με τον Ντένις Ρόντμαν από κοινού με τον Νίκο Γκάλη στη διάρκεια της εκδήλωσης για την 25η Μαρτίου στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο

Σε σημαντικές στιγμές έδωσε το παρών ο Θόδωρος Καρυπίδης τις προηγούμενες ημέρες στις ΗΠΑ. Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης παραβρέθηκε στη δεξίωση, που παρέθεσε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Εκεί, όπου βραβεύτηκε ο Νίκος Γκάλης για την ανυπέρβλητη προσφορά του στον αθλητισμό της Ελλάδας.

Στην πόλη όπου μεγαλούργησαν οι Μπουλς της γενιάς του Μάικλ Τζόρνταν, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά έναν από τους κορυφαίους εκείνης της ομάδας, τον Ντένις Ρόντμαν. Βρέθηκαν στην ίδια παρέα με τον Νίκο Γκάλη και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργο Πρασσά, με τον οποίο ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης συνδέεται με φιλία.

Στη διάρκεια της συνάντησης αυτής, τραβήχτηκε και η φωτογραφία, την οποία ο Θόδωρος Καρυπίδης πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρει τα ονόματα των δύο τεράστιων αθλητών-πρωταγωνιστών του παρελθόντος, με τη σημείωση ότι πρόκειται για “σπέσιαλ στιγμή” η παρουσία μαζί τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.