Παναιτωλικός: Πεισμωμένοι οι Αγρινιώτες για τον “τελικό” με την Κηφισιά

Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η θετική εμφάνιση του Παναιτωλικού απέναντι στους "Ερυθρόλευκους" έχει ενισχύσει την ψυχολογία τους ενόψει του… πρόωρου τελικού με την Κηφισιά.

Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, η θετική εμφάνιση του Παναιτωλικού απέναντι στους “Ερυθρόλευκους” έχει ενισχύσει την ψυχολογία τους ενόψει του… πρόωρου τελικού με την Κηφισιά. Ενός αγώνα σημαντικού για τα “καναρίνια”, καθώς αντιμετωπίζουν στην Καισαριανή το απόγευμα της Κυριακής μια ομάδα με τον ίδιο στόχο. Την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα με την Κηφισιά και είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του έμπειρου τεχνικού του Παναιτωλικού, ο οποίος τόνισε για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου:

“Έχουμε την ανάγκη των βαθμών, δικαιούμαστε βαθμούς σύμφωνα με την αγωνιστική μας εικόνα και δεν τους παίρνουμε. Πρέπει να πάμε στο αποτέλεσμα.

Είναι κάτι που το αποδεχόμαστε, συνέβη σε μας, θα μας επιστραφεί μόνο όταν συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε και να βάλουμε ρεαλισμό στο παιχνίδι μας». Πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί, ρεαλιστικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.