Πλέι – άουτ: Τα μεγάλα «κανόνια» των «μικρών»! (video)

Aπό ποιους θα ψάξουν τα γκολ της σωτηρίας, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι - άουτ της Stoiximan Super League.

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, η κατάσταση ξεκαθάρισε οριστικά, όσον αφορά τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τίτλο και Ευρώπη μέσω των πλέι – οφ, αλλά και αυτές που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μέσω των πλέι – άουτ, τις δύο τελευταίες θέσεις, που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Έτσι, στα πλέι – άουτ θα συμμετάσχουν Αστέρας Τρίπολης (31 β.), Ατρόμητος (27), ΟΦΗ (24), Πανσερραϊκός (24), Βόλος (20), Παναιτωλικός (19), Κηφισιά (18) και ΠΑΣ Γιάννινα (17).

Με τη μάχη της σωτηρίας πλέον να φουντώνει για τα καλά, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στους αρχισκόρερ των οκτώ «μονομάχων», που σίγουρα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελική ευθεία της σεζόν.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χουάν Μιριτέλο – 12 γκολ

Ο Αργεντινός επιθετικός, άλλο ένα εύρημα του Αστέρα από τη Λατινική Αμερική, έχει λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα μόνο από τους Ελ Κααμπί και Μορόν. Παρά τα 12 τέρματά του, οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι – οφ, ωστόσο ο 25χρονος θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάρολ Ανγκιέλσκι – 7 γκολ

Ο Πολωνός στράικερ, επέστρεψε στα γκολ μετά από αρκετό καιρό, σημειώνοντας δύο στη νίκη επί της Λαμίας. Όχι μόνο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου, αλλά τα 7 γκολ που έχει πετύχει, αντιπροσωπεύουν το ένα τέταρτο των συνολικών της ομάδας του στο πρωτάθλημα!

ΟΦΗ

Λουίζ Φελίπε – 4 γκολ

Ο ΟΦΗ, μοιράζεται με Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα τη χειρότερη επιθετική επίδοση του πρωταθλήματος, με 24 γκολ. Ο Βραζιλιάνος, παρά το ότι δεν έχει σκοράρει από τις 20 Ιανουαρίου, παραμένει ο πιο εύστοχος παίκτης των Κρητικών με 4 γκολ, που έχουν χαρίσει συνολικά οκτώ πόντους στην ομάδα του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Κόστα Άλεξιτς – 5 γκολ

Η επιχείρηση – παραμονή για τους Σερραίους, στην επιστροφή τους στα «σαλόνια» μετά από πολλά χρόνια, πηγαίνει αρκετά καλά. Αυτό το οφείλουν σε ένα ικανό ποσοστό στον Σέρβο επιθετικό, που έχει 5 γκολ. Από αυτά όμως, μόνο το ένα ήταν με αντίπαλο που τα «λιοντάρια» θα βρουν στα πλέι – άουτ, τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια και τα υπόλοιπα ήταν κόντρα σε Λαμία, Άρη και ΑΕΚ.

ΒΟΛΟΣ

Μίλος Ντέλετιτς και Χουάν Μανουέλ Γκαρσία – 4 γκολ

Ο Ντέλετιτς…χαιρέτισε τον Βόλο για άλλες πολιτείες και έτσι ο Αργεντινός επιθετικός, απέμεινε μόνος του στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας της Μαγνησίας. Από κοντά πάντως, τον ακολουθεί ο συμπατριώτης του, Μαξιμιλιάνο Κόμπα, με 3 γκολ, όσα έχει και ο Παναγιώτης Μωραΐτης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πέδρο Σίλβα Τορεχόν – 4 γκολ

Άλλος ένας Αργεντινός, που μπορεί να στάθηκε άτυχος στα τελευταία ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς ενεπλάκη άθελά του σε γκολ αντιπάλων, όμως παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του! Το οφείλει κυρίως στο χατ-τρικ που πέτυχε στο ματς με τον Πανσερραϊκό τον Ιανουάριο. Ο Γιάννης Πετράκης δε θα έλεγε «όχι» σε κάτι παρόμοιο και στα πλέι – άουτ!

ΚΗΦΙΣΙΑ

Όγκνιεν Οζέγκοβιτς – 10 γκολ

Στα Βόρεια Προάστια, προσεύχονται σίγουρα ο Βόσνιος επιθετικός να μείνει υγιής. Κι αυτό γιατί χωρίς αυτόν, τα πράγματα στη μάχη της παραμονής θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα. Ο 29χρονος, επέστρεψε στα γκολ στην πολύτιμη ισοπαλία στην Τρίπολη και έφτασε τα 10 τέρματα στην κατηγορία. Με δεδομένο ότι η Κηφισιά έχει πετύχει όλα κι όλα 26, ο Οζέγκοβιτς συμμετέχει στο σκοράρισμα κατά το διόλου ευκαταφρόνητο 38.4%, ενώ στα ματς που πέτυχε γκολ, η ομάδα του πήρε 13 από τους 18 πόντους της!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πέδρο Κόντε – 7 γκολ

Έχει πατήσει τα 35, έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τραυματισμούς, αλλά την τέχνη του δεν την ξέχασε. Ο Ισπανός, είναι μακράν του δεύτερου, ο κορυφαίος σκόρερ των ουραγών της κατηγορίας, έχοντας πετύχει το 29% των γκολ τους. Μάλιστα, τα πέντε από αυτά έχουν επιτευχθεί μέσα στο 2024 και τα τέσσερα μέσα στον Φεβρουάριο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.