Μπέος: «Ήθελα να ενώσω τον Βόλο-αν δεν βρεθεί επενδυτής θα διαλυθεί η ομάδα» (video)

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΝΠΣ Βόλο, τονίζοντας πως το καλοκαίρι θα παραχωρήσει την ομάδα και αν δεν βρεθεί επενδυτής, τότε υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας, και Δήμαρχος του Βόλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Astra και τόνισε πως στόχος του ήταν να ενώσει τον Βόλο και όχι να τον διχάσει. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με επενδυτές, τονίζοντας πως αν δεν βρεθεί επιχειρηματίας να αναλάβει την ομάδα τότε αυτή θα διαλυθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το 2017 πήρα την απόφαση να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο, επί σειρά ετών ταλαιπωρείται από μερικά άτομα, 100 από Νέα Ιωνία και 100 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι να βρίζουν τη μάνα και το σπίτι κάποιου. Αγωνιστικά ο Βόλος πέτυχε 200%, πέρυσι έπαιξε στα playoffs.
Είχε αθλητικό τουρισμό και ανάπτυξη η πόλη. Δεν κατάφερα να ενώσω τον κόσμο και να αγκαλιαστεί η ομάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Δεν ήθελα να διχάσω αλλά να ενώσω.
Η μία ομάδα είναι στο Α’ τοπικό, η άλλη ομάδα βρήκε ένα κορόιδο από την Αγγλία για να πληρώνει και οι υπόλοιποι να κάνουν τους παράγοντες. Εγώ κουράστηκα και αποχωρώ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα κάνουμε προσπάθεια να μείνει ο Βόλος στη Super League.
Άσχετα εάν θα τα καταφέρει θα ψάξουμε να βρούμε επιχειρηματία να την αγοράσει, αλλιώς θα διαλυθεί. Μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες θα μιλήσω, θα τη δώσω χωρίς αντίτιμο. Ο λόγος μου εμένα είναι συμβόλαιο».

Το απόσπασμα στο 36.00


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.