ΠΑΟΚ: Επιδημία… θλάσεων στην άμυνα

Διπλά χτυπημένο το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ από θλάσεις - Ποια τα νεότερα για τον Ραχμάν Μπάμπα, μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και πότε αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

Ενός κακού… ακολουθούν κι άλλα. Όπως φαίνεται, ο ΠΑΟΚ δεν εξαιρείται του κανόνα. Δεν είναι για τους “ασπρόμαυρους” μόνον η πίκρα από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου, στη ρεβάνς της περασμένης Τετάρτης (21/2) με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ότι αυτός συνοδεύτηκε από δύο τραυματισμούς παικτών, του Ραχμάν Μπάμπα και του Γιάννη Μιχαηλίδη. Επιπλέον αυτών, υπάρχει και ο τραυματισμός του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ από τις αναμετρήσεις του Κόπα Άφρικα.

Σε ό,τι αφορά στον Μπάμπα, επέστρεψε από χθες (22/2) στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι την ερχόμενη Κυριακή για να συνέλθει πλήρως από το χτύπημα στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τους “πράσινους”, το οποίο τον έστειλε στο νοσοκομείο για περίθαλψη και εξετάσεις. Έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψει από την προσεχή Δευτέρα (26/2).

Σχετικά με τον Μιχαηλίδη, τα πράγματα είναι χειρότερα. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δεξιό δικέφαλο. Το διάστημα αποθεραπείας του παίκτη υπολογίζεται σε 4-5 εβδομάδες. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι η απουσία του επεκτείνεται και φτάνει μέχρι τα πλέι οφ της Stoiximan Super League, χώρια ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και έτερος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ. Αυτός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που αποκόμισε στους αγώνες της Εθνικής Νιγηρίας, μετά την υποχώρηση του αιματώματος. Στη συνέχεια θα αποφασιστεί ο τρόπος αποθεραπείας του, με τις εκτιμήσεις μέχρι σήμερα να μιλούν για θλάση 3ου βαθμού, παρότι η κλινική του εικόνα δείχνει βελτιωμένη. Άγνωστο είναι ακόμη, δηλαδή, πόσο θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (23/2) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής κι έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Το Σάββατο η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αγρίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.