ΠΑΟΚ: Έφτασε η ώρα του Λουτσέσκου!

Μετά τους Τάισον και Μουργκ, ήρθε η στιγμή να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας, Ρασβάν Λουτσέσκου

Η νέα εποχή του Ρασβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ξεκινάει από αύριο (9/2)! Όπως έγινε γνωστό σήμερα (8/2) από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, ο Ρουμάνος προπονητής της ομάδας την αυριανή ημέρα πρόκειται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τον “Δικέφαλο” και να ανανεώσει την απολύτως επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο για άλλα τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2027.

Η διαδικασία, όπως ενημέρωσαν οι διοικούντες την ΠΑΕ, θα γίνει στις 3.00 το μεσημέρι. Ο ίδιος ο προπονητής ζήτησε τα διαδικαστικά να μην συνοδευτούν από δηλώσεις, συνεντεύξεις και άλλου είδους… τυμπανοκρουσίες. Αυτό, διότι, όπως τόνισε, προέχει για την ομάδα το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή (11/2) στην Τούμπα, οπότε δεν είναι σώφρον να αποπροσανατολιστεί το “ασπρόμαυρο” σύστημα, ολόκληρος ο οργανισμός δηλαδή, με την ανανέωση της συνεργασίας του προπονητή, όσο σημαντικό κι αν είναι αυτό το θέμα.

Θυμίζουμε ότι ο Λουτσέσκου είχε συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ανήμερα τα περασμένα Χριστούγεννα και στο πλαίσιο της ανταλλαγής ευχών, συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας. Αυτή ήταν η πρώτη φάση της νέας συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Μετά από ενάμιση μήνα περίπου, έφτασε και η δεύτερη φάση, που είναι η υπογραφή των συμφωνητικών.

Για τον Λουτσέσκου αυτό θα είναι το τρίτο συμβόλαιο που υπογράφει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το πρώτο ήταν στις 11 Αυγούστου του 2017 και διήρκεσε έως τον Ιούνιο του 2019. Το δεύτερο ήταν την 1η Ιουλίου του 2021 και είχε διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2024, όμως, από αύριο θα ισχύσει το ανανεωμένο, που θα είναι έως τον Ιούνιο του 2027, όπως έχει γίνει γνωστό από καιρό.

Η υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Λουτσέσκου έρχεται μετά από αυτά που υπέγραψαν κατά σειρά οι Τάισον, έως το καλοκαίρι του 2025, και Μουργκ, έως το καλοκαίρι του 2026. Ο προγραμματισμός της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, αυτό έλεγε εξ αρχής και αυτό το πρόγραμμα ακολουθείται. Μέχρι την επόμενη παρτίδα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.