Ζίβκοβιτς: «Δεν τα παρατήσαμε και στο τέλος τα καταφέραμε» (vid)

Οι δηλώσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:  

«Σήμερα πήραμε τη νίκη για τον Νάσο και τον Θάνο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε σαν ένα μεγάλο κλαμπ, δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος, ήρθε μια νίκη που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πραγματικά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. 

Ήμασταν πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος, είπαμε ότι θα έπρεπε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και όταν το κάναμε αυτό δεν μέτρησε. 

Δεν ανησυχώ που δεν σκοράραμε εύκολα, γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Θα έπρεπε να ανησυχούμε αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Έχουμε αποδείξει μέσα στη σεζόν ότι είμαστε αποτελεσματικοί και δεν έχασα την πίστη μου μέχρι το τέλος ότι θα καταφέρουμε να σκοράρουμε. 

Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα εν όψει ΑΕΚ, αλλά θα κρατήσουμε για εμάς το τι θα είναι αυτό. Τους έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.