Ολυμπιακός: Ώρα αποχωρήσεων

Μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου, έρχονται και οι αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ποιος έφυγε, ποιοι ακολουθούν.

Έπειτα από την πραγματοποίηση έξι μεταγραφών στη χειμερινή περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται πλέον να ξεκαθαρίσουν το ρόστερ τους.

Ήδη έχει αποχωρήσει ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στη συνέχεια ταξίδεψε στην Πορτογαλία και αναμένεται να συνεχίσει τη σεζόν στη Ρίο Άβε, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου και ο Τζάκσον Πορόσο, με πιθανό προορισμό την Τουρκία. Ο δανεισμός του 23χρονου στόπερ από την Τρουά, αναμένεται να διακοπεί και ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει στην Κασίμπασα.

Από εκεί και πέρα, «παίζεται» το μέλλον του Πεπ Μπιέλ, για τον οποίον επίσης στην Τουρκία, γράφεται ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία παραχώρησης με την Ανκαραγκουτσού. Ωστόσο, ο Ισπανός δεν φαίνεται «ζεστός» να συνεχίσει στη συγκεκριμένη ομάδα.

Μέλλει να φανεί τι θα συμβεί επίσης με τις περιπτώσεις των Στέβαν Γιόβετιτς, Ίβαν Μπρίνιτς και Μαντί Καμαρά, με τον τελευταίο να έχει προσελκύσει επίσης τουρκικό ενδιαφέρον, από την Τράμπζονσπορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.