Ολυμπιακός: Το (Να)βάρος του Καρβαλιάλ

Η προσφορά του Φραν Ναβάρο και ο «πονοκέφαλος» του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Εξαιρετικά έχει αρχίσει την εν Ελλάδι θητεία του στον Ολυμπιακό ο Φραν Ναβάρο. Μετά το «παγωμένο» ξεκίνημα και το διάστημα προσαρμογής που χρειαζόταν, ο δανεικός από την Πόρτο σέντερ φορ έχει πάρει τα… πάνω του και είναι ο εκ των πρωταγωνιστών στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων της ομάδας του στην Stoiximan Super League.

Με ισάριθμά του τέρματα έχει βάλει και εκείνος το «λιθαράκι» του προκειμένου οι Πειραιώτες να κατακτήσουν το απόλυτο απέναντι σε Κηφισιά (3-2, εκτός), Άρη (2-1, εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (3-1, εντός).

Μάλιστα κόντρα στους Θεσσαλονικείς και τους Ηπειρώτες έμπαινε εύκολα στη δυάδα των κορυφαίων, με Ροντινέι και Μασούρα αντίστοιχα. Είναι τέτοια η επίδραση στο παιχνίδι του Κάρλος Καρβαλιάλ που του δημιουργεί ήδη, με την καλή έννοια, «πονοκέφαλο».

Λόγω της απουσίας του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο Κόπα Άφρικα, το «βάρος» έχει πέσει στον ίδιο ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να είναι αποτελεσματικοί στα αντίπαλα καρέ. Για την ώρα κάνει τη δουλειά του και με εξαίρεση τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, έχει δείξει πως έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα.

Για αυτό «έπιασε» ήδη τον φετινό Κώστα Φορτούνη με γκολ σε τρία σερί παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ «κυνηγάει» τον Μαροκινό που μέτρησε τέσσερα συνεχόμενα (όλο τον Σεπτέμβριο).

Και ενώ ο Πορτογάλος προπονητής αναμένει την επιστροφή του 30χρονου πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού με επτά στο πρωτάθλημα και 12 συνολικά (παίζει την Τρίτη για τη φάση των «16» με τη Νότια Αφρική), το δίλημμα που προκύπτει για τον ίδιο είναι το πώς θα αξιοποιηθούν και οι δύο.

Για την ώρα πάντως, άπαντες επικεντρώνονται στην 21η αγωνιστική, με τους Πειραιώτες να δοκιμάζονται στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους (04/02, 21:00).

Μία έδρα που αυτή τη φορά ο Ναβάρο θέλει να σκοράρει για να συνεισφέρει στη νίκη της ομάδας του, του ίδιου του σερί και να στείλει… μήνυμα στον Ελ Κααμπί πως ήρθε για να γίνει βασικός.

Η απάντηση στο τελευταίο θα έρθει όταν γυρίσει ο Μαροκινός και φυσικά θα δοθεί από τον Κάρλος Καρβαλιάλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.