ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Επιστροφή στα γνωστά στάνταρ και στην κορυφή! (highlights)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, με άνετη επικράτηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, διατηρώντας το αήττητο της έδρας του. Χέρι - χέρι στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό!

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν για περίπου μισή ώρα, ωστόσο ο Μπάμπα άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με γκολ σε τρίτο διαδοχικό ματς και το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε περίπατο, με τους Μεϊτέ, Τζίμα και αυτογκόλ του Ρίνστρα να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και επέστρεψε στις ήττες.

Το σερί του Μπάμπα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παραλίγο να αιφνιδιάσει στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, με τον Μπατίστ να κάνει καταπληκτική κούρσα από δεξιά, αλλά να επιλέγει να πασάρει στον Κόντε αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση, με αποτέλεσμα η ευκαιρία να χαθεί.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία, απειλώντας κυρίως από δεξιά με τον Ντεσπόντοφ. Η πρώτη σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 20′, όταν ο Βούλγαρος εκτελεσε κόρνερ, ο Τζίμας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κλέιμαν του είπε «όχι» εκπληκτικά, ενώ στη συνέχεια ο Κουλιεράκης σούταρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν να απειλούν κυρίως με στημένες φάσεις και σε μία από αυτές, κατάφερε να σκοράρει στο 29ο λεπτό: ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ, μετά την αρχική απόκρουση, ο Ντεσπόντοφ έκανε σουτ από τον άξονα, ο Κλέιμαν έκανε φοβερή απόκρουση, αλλά ο Μπάμπα Ράχμαν, από πλάγια θέση αριστερά στην περιοχή, σκόραρε στην επαναφορά, πετυχαίνοντας γκολ τρίτη σερί αγωνιστική!

Στο 44′, ο κορυφαίος του αγώνα, Σάστρε ,μπήκε από δεξιά και έκανε τη σέντρα – σουτ, όμως ο Κλέιμαν πρόλαβε να αποκρούσει.

Το πρώτο μέρος τελείωσε όπως…ξεκίνησε, δηλαδή με φάση του ΠΑΣ, όταν ο Μπατίστ πήρε την μπαλιά από τον Κόντε, βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοτάρσκι, αλλά σούταρε άουτ!

Καταιγιστικός στο β’

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, που έκανε το 2-0 στο 49ο λεπτό: άλλο ένα φάουλ του Μουργκ από αριστερά, απόκρουση απο τους φιλοξενούμενους, ο Μεϊτέ από δεξιά στην περιοχή έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ, αιφνιδίασε τον Κλέιμαν, για το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο του Βορρά!

Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Τζίμας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει, ενώ στο 52′ ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μεϊτέ πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κετζιόρα αστόχησε από πολύ κοντά με προβολή.

Στο 53′ όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν για τρίτη φορά, όταν ο Σάστρε έκανε σέντρα από δεξιά, ο Τζίμας βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ και με κεφαλιά έγραψε το 3-0!

Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν να παίζουν με όρεξη και στο 62′, ο Τάισον βρέθηκε με χώρο στο ημικύκλιο, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 66′ όμως, έγινε το 4-0, με τον Σάστρε να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, να κάνει την σέντρα, την μπάλα να αλλάζει πορεία μέσω κόντρας στον Ρίνστρα και να ξεγελά τον Κλέιμαν, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ, προσπάθησε να αντιδράσει στο 71′, με τον Ρίνστρα να τροφοδοτεί τον Ροσέρο, αυτός μπήκε στην περιοχή, αλλά το γύρισμα που επιχείρησε πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Για τους γηπεδούχους, είχε έρθει η ώρα των αλλαγών, με τον Κωνσταντέλια να περνά στο ματς και να κάνει μία υπέροχη ενέργεια στο 76′, όταν ξέφυγε από δύο παίκτες αριστερά στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπράντον, ο οποίος όμως αστόχησε από ιδανική θέση!

Ο Ισπανός, θα μπορούσε να σκοράρει και στο 82ο λεπτό, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν, που όμως του είπε «όχι».

Η ατυχία του, κορυφώθηκε στο 87′, όταν βρέθηκε ξανά σε θέση βολής από κοντά μετά από φάση διαρκείας, ωστόσο πλάσαρε στο δεξί δοκάρι!

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0

Stoiximan Super League 2023/24, 18η Αγωνιστική, Γήπεδο Τούμπας

Γκολ: 29′ Μπάμπα, 49′ Μεϊτέ, 53′ Τζίμας, 66′ αυτ. Ρίνστρα
Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Πετρόπουλος, Φωτόπουλος
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε (80′ Λύρατζης), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ (73′ Αντόνιο), Μεϊτέ – Ντεσπόντοφ (67′ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Τάισον – Τζίμας (67′ Μπράντον).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν – Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας (71′ Λιάσος) – Σόρια (88′ Πανάγου), Τζίνο, Ρίνστρα, Καραχάλιος (71′ Έφορντ), Κιάκος – Κόντε (62′ Μπαλάν), Μπατίστ (62′ Ροσέρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.