Άρης: Ο απίθανος Λουίς Πάλμα!

Στις 30 Αυγούστου 2023 ο Άρης αποχαιρέτισε τον Λουίς Πάλμα, τον οποίο οι "κίτρινοι" απόλαυσαν να σκοράρει με όλους τους δυνατούς τρόπους, ακόμη και με απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Πανιά για τη Σκωτία, για τη Σέλτικ συγκεκριμένα, άνοιξε ο Λουίς Πάλμα στις 30 Αυγούστου 2023, με τον Άρη να καρπώνεται πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ από τη μεταγραφή του παίκτη από την Ονδούρα, για τον οποίο είχε ξοδέψει περίπου 250.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Βίντα, ομάδα της πατρίδας του.

Στη μιάμιση σεζόν και… κάτι, που έμεινε ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του μεσοεπιθετικός στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πρόλαβε να σκοράρει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και να μοιράσει 11 ασίστ. Το εντυπωσιακό είναι ότι σκόραρε με όλους τους δυνατούς τρόπους: με σουτ, με κεφαλιά, με εκτέλεση φάουλ και πέναλτι, ακόμη και με κόρνερ! Το γκολ αυτό το πέτυχε στις 26 Απριλίου 2023 κόντρα στον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League, σε παιχνίδι που ο Άρης νίκησε με σκορ 2-1.

Ο Πάλμα χόρεψε τον τελευταίο χορό με τα κίτρινα στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στις 20 Αυγούστου 2023, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν. Σε εκείνο το ματς γκολ δεν έβαλε, όμως, έδωσε ασίστ. Το τελευταίο του γκολ με τον Άρη ήταν με χτύπημα πέναλτι στον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στις 10 Αυγούστου 2023, το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση (1-0 τελικό σκορ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.