ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Κουλιεράκης, εκτός ο Ζίβκοβιτς

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μπήκε ξανά σήμερα (30/12) στον κανονικό ρυθμό προπόνησης του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισε και πάλι με ατομικό πρόγραμμα

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός της χθεσινής (29/12) προπόνησης του ΠΑΟΚ και πήρε μέρος σήμερα (30/12) στο κανονικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι τίθεται στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου για τον ερχόμενο (3/1) αγώνα με τον ΟΦΗ, για το ελληνικό πρωτάθλημα, μειώνοντας κατά μία τις απουσίες.

Στον αντίποδα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που τον έχει αφήσει εκτός δράσης μετά τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν είναι σίγουρο πότε θα είναι απολύτως έτοιμος να επιστρέψει, οπότε είναι αμφίβολο, αν τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση της ομάδας σήμερα, περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με διάφορες ασκήσεις, με και χωρίς μπάλα, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ στο υπόλοιπο οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε ασκήσεις τακτικής με τον προπονητή, το άλλο έπαιζε παιχνίδια 4 VS 4 σε μικρό χώρο και υψηλή ένταση.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, μετά το δυνατό πρωινό πρόγραμμα, αποφάσισε να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση, με το ραντεβού να ανανεώνεται για την Κυριακή (31/12) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.