Άρης: Μάνου Γκαρθία… 11 μήνες εκτός δράσης (videos)

Ήταν 25 Ιανουαρίου 2023, ήταν 11 μήνες πριν όταν ο Μάνου Γκαρθία αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι Κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό

Το παιχνίδι ήταν του Άρη με τον Ολυμπιακό, στις 25 Ιανουαρίου 2023, 11 μήνες πριν, ήταν παιχνίδι Κυπέλλου και ο Μάνου Γκαρθία ήταν στο αρχικό σχήμα.

Ο Ισπανός ήταν στην καλύτερη περίοδό του από τη στιγμή που έγινε η μετεγγραφή του στον Άρη.

Στις αρχές του μήνα, είχε πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Άρη, στη νίκη του Άρη με 3-0 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που τότε είχε προπονητή, τον νυν τεχνικό του Άρη, τον Άκη Μάντζιο

Ακολούθησε το παιχνίδι Άρης-Βόλος 3-0, στις 21 Ιανουαρίου, ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ισπανός πέτυχε και τα τρία γκολ του Άρη. 

Στις 25 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, ήταν και πάλι βασικός. Αποχώρησε τραυματίας στο 76’ λεπτό και η διάγνωση ήταν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Έμενε εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν και η επιστροφή ήταν για την επόμενη. 

Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν κάποια στιγμή, στις αρχές του προηγούμενου Νοέμβρη, έγινε γνωστό ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο γόνατο, όπως και έγινε. Η επιστροφή πήγαινε πιο πίσω.

Πλέον, ο Ισπανός μπαίνει σε αρκετά τμήματα των προπονήσεων του Άρη με την υπόλοιπη ομάδα και περιμένει και ο ίδιος την επιστροφή στην ενεργό δράση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.