ΠΑΟΚ: Μεσοεπιθετικοί που τα… σπάνε!

Το ταμείο του ΠΑΟΚ με το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League δείχνει ότι οι μεσοεπιθετικοί του παίκτες είναι οι πιο επιδραστικοί στην παραγωγική διαδικασία της ομάδας

Με το πέρας των 13 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, με το τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου δηλαδή, το ταμείο του ΠΑΟΚ δείχνει ότι οι μεσοεπιθετικοί του, σε ό,τι αφορά στην παραγωγική διαδικασία, τα σπάνε! Αυτοί είναι που κατέχουν τις πρώτες θέσεις σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, που σχετίζονται με την υπόθεση σκοράρισμα!

Αρχής γενομένης από τα γκολ, ο πρώτος των πρώτων είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς με 6. Ακολουθούν ο Τόμας Μουργκ και ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ που έχουν από 4, ενώ από 3 έχουν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Μπράντον Τόμας. Τρεις μεσοεπιθετικοί, δηλαδή, είναι στις πρώτες θέσεις των σκόρερς της ομάδας.

Μακράν πρώτος στις ασίστ είναι ο Τάισον, που έχει μοιράσει 6 ως τώρα. Από 2 έχουν δώσει οι Κωνσταντέλιας, Στέφαν Σβαμπ και Μπράντον. Σε αυτή την κατηγορία, δύο είναι οι μεσοεπιθετικοί που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, με τον πρώτο, όμως, να κάνει θραύση!

Και οι αριθμοί στις τελικές προσπάθειες, όμως, δείχνουν ότι οι δύο πρώτοι που απειλούν περισσότερο είναι της μεσοεπιθετικής γραμμής. Συγκεκριμένα, είναι οι Ζίφκο Ζίφκοβιτς, που έχει 23 μέχρι τώρα, και Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έχει 17. Ο Μπράντον είναι στην τρίτη θέση με 15 τελικές.

Η κατηγορία “φάουλ υπέρ” μπορεί να μην σημαίνει απαραιτήτως γκολ, όμως, σχετίζεται με την παραγωγική διαδικασία και συχνά με τη δημιουργία επικίνδυνων για τους αντιπάλους καταστάσεων. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, πρώτος είναι ο Κωνσταντέλιας με 19 και ακολουθεί ο Τάισον με 16. Στην τρίτη θέση είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς και ο Μπράντον Τόμας, που έχουν από 14.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στην κατηγορία “σουτ εντός μεγάλης περιοχής”, εκεί που είναι ο φυσικός χώρος των σέντερ φορ, δηλαδή, πρώτος είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, με 15. Ο Μπράντον Τόμας είναι δεύτερος με 13, ενώ οι Κωνσταντέλιας και Τάισον μοιράζονται την τρίτη θέση, έχοντας από 9.

Στα σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στην πρώτη θέση είναι πάλι δύο μεσοεπιθετικοί, οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Αντρίγια Ζίφκοβιτς, που έχουν από 8 ο καθένας. Με 4 σουτ ακολουθεί μια πλειάδα παικτών, μεταξύ των οποίων είναι δύο μεσοεπιθετικοί, οι Μουργκ και Τάισον συγκεκριμένα. Μαζί τους βρίσκονται στην ίδια θέση οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ζόαν Σάστρε και Οζντόεφ.

Στα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, τρεις μεσοεπιθετικοί είναι στις πρώτες θέσεις. Πρώτος είναι ο Ζίφκοβιτς, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα, με 45. Ακολουθεί ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ με 27 και στην τρίτη θέση ο Τάισον με 27, όσα έχει και ο Ραχμάν Μπάμπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.