Παναθηναϊκός: Φουλάρει για στόπερ το Τριφύλλι

Στην αγορά του εξωτερικού για την απόκτηση στόπερ έχουν στρέψει το βλέμμα τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, ύστερα από τους τραυματισμούς των Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν, αλλά και του Γεντβάϊ, (η περίπτωση του Κροάτη ευτυχώς δε δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή).

Η διοίκηση φροντίζει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του προπονητή και ήδη εξετάζει κάποια ονόματα έμπειρων κεντρικών αμυντικών, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να καταφέρει να ενσωματωθεί γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα, αμέσως μετά τις γιορτές.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία των πράσινων ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Περιστέρι.

Να θυμίσουμε ότι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεση του εκτός από τους τραυματίες Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν και τον τιμωρημένο Μλαντένοβιτς, που συμπλήρωσε κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του Περιστερίου.

Τη θέση του Σέρβου στην ενδεκάδα θα πάρει ο Χουάνκαρ, ο οποίος στις τελευταίες αναμετρήσεις των πράσινων έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και πλέον είναι πανέτοιμος για το αρχικό σχήμα.

Για τον τραυματία Γεντβάϊ θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν η κατάσταση του βελτιωθεί, ώστε να είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα σε αυτόν το κρίσιμο αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.