Εκόνγκ: “Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για τον ΠΑΟΚ και να δω τι θα συμβεί”

Οι δηλώσεις του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που αναφέρθηκε και στο ότι δεν ήταν στις πρόσφατες κλήσεις της Εθνικής Νιγηρίας και στη θέληση που έχει να βρεθεί στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ μίλησε στη Νιγηρία και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει για να έρθει και πάλι η κλήση στην Εθνική Νιγηρίας.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν ήταν στις πρόσφατες κλήσεις του Ζοσέ Πεσέιρο, του Πορτογάλου Ομοσπονδιακού τεχνικού της Νιγηρίας.

Ολα αυτά βέβαια εν όψει και της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής όπου η Νιγηρία θα είναι παρούσα.

Αναφερόμενος σε αυτά, ο Εκόνγκ, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: “Μιλήσαμε για την τελική φάση του τουρνουά όταν έφτασα στον ΠΑΟΚ. Την εποχή που ήμουν αρχηγός της Νιγηρίας, είπα ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά ως ομάδα για να προκριθούμε στο AFCON και είναι όνειρό μου να πάω εκεί και να το κερδίσω.

Πρόσθεσε: “Τους τελευταίους μήνες, έπρεπε να ξανασκεφτώ τα πάντα και το να πάω στο Κόπα Άφρικα θα είναι μεγάλη θυσία, ειδικά με το πώς πάνε τα πράγματα στον ΠΑΟΚ”.

Συμπλήρωσε: “Λοιπόν, ναι, θα ήθελα να το ξανακάνω και να παίξω ξανά σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Πρέπει όμως αρχικά να νιώσεις την εκτίμηση και να λάβεις την πρόσκληση. Θα το δούμε λοιπόν. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για τον ΠΑΟΚ, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου και να δω τι θα συμβεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.