Γιάννης Αναστασίου: “Ξεμέναμε από ιδέες”

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά τον αγώνα Παναιτωλικός-Κηφισιά.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κι ανέφερε πως η ομάδα του προσπάθησε αλλά δεν είχε τις ιδέες και το καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια, ενώ χαρακτήρισε το τελικό σκορ βαρύ. Τέλος δε παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Παναιτωλικού για την θερμή υποδοχή τους.

Αναλυτικά:

“Όταν δέχεσαι το γκολ που δέχεσαι στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης-κερδίσουμε φάουλ έξω από την περιοχή μας, προσπαθούμε να κάνουμε κοντινές πάσες και βλέπουμε τον αντίπαλο να πιέζει και αντί να κοιτάξουμε να ανέβουμε ψηλά, χάνουμε τη μπάλα και τρώμε το πέναλτι. Σίγουρα πείραξε το μυαλό, προσπαθήσαμε να ανασυγκροτηθούμε, να πούμε ότι έχουμε ένα ημίχρονο μπροστά μας και να είμαστε ήρεμοι γιατί υπάρχει χρόνος. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι κάτι θέλαμε αλλά μόλις φτάναμε έξω από την περιοχή ξεμέναμε από ιδέες. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά το 3-0, ένα σκορ βαρύ”.

“Η Super League δεν έχει εύκολα παιχνίδια. Οπότε δεν πρέπει να εφησυχάζεσαι. Ατυρτή τη στιγμή είμαστε σε μια δύσκολη κατάστασηκαι θα πρέπει νξα ανασυγκροτηθούμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πρέπει σαν ομάδα να δείξουμε περισσότερα πράγματα, όπως δείξαμε σε αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, και μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή μας”.

Σχετικά με την επιστροφή του στο Αγρίνιο:

“Είναι ένα μέρος το Αγρίνιο, μια πόλη με την οποία δέθηκα στα 2 χρόνια μου με την ομάδα, και πιστεύω ότι ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια που έγινε και τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό. Από κει και πέρα η ζωή συνεχίζεται, και για αυτούς και για εμάς, το θέμα είναι να συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά¨.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.