ΠΑΟΚ: Η Μίλαν, ο Λόιντ Κέλι και ο Κουλιεράκης

Το δημοσίευμα της Corriere Dello Sport που αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη

Το ότι ο Κουλιεράκης είναι στην ατζέντα της Μίλαν έχει γραφτεί και παλιότερα. Τώρα η Corriere Dello Sport αναφέρει και πάλι -και το αναπαράγει το MilanNews.it– την περίπτωση αυτή, συνδυάζοντάς τη με τον κεντρικό αμυντικό της Μπόρνμουθ, τον Λόιντ Κέλι

Μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: “Το όνομα του Λόιντ Κέλι, ενός 25χρονου σέντερ μπακ της Μπόρνμουθ του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο του 2024 και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συμφωνία του με τη βρετανική ομάδα, είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει η Μίλαν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι πως η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει το ταλέντο τους στα μισά της σεζόν, ενώ είναι επίσης διατεθειμένη να μην τον χάσουν χωρίς οικονομικό αντίτιμο στο τέλος της χρονιάς”.

Αναφέρει επίσης τα εξής και για τον Μονκαντά που είναι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μίλαν: “Ο Μονκαντά πήγε στο Vitality Stadium (σ.σ η έδρα της Μπόρνμουθ) για να δει τον παίκτη και δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Υπάρχουν όμως πολλά plan B, αν δεν προκύψει του Κέλι. Ο Κίβιορ είναι μια ιδέα για την Μίλαν ως δανεικός από την Άρσεναλ, ενώ στην Μίλαν αρέσει ο Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ και θα δοκιμάσει να κάνει μια προσπάθεια για αυτόν τον Ιανουάριο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.