Αθανασίου: “Τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον Άρη!” (video)

Ο Βασίλης Αθανασίου, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής (29/10, 20:30, NS Prime) εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη, τόνισε ότι οι "μπλε" πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους απέναντι στους "κίτρινους", για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα

Με το θετικό αποτέλεσμα κατά νου πηγαίνουν σήμερα (29/10, 20:30, NS Prime) οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ώστε να βάλουν και πάλι βαθμό ή βαθμούς στο σακούλι τους μετά τις τέσσερις συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουν καλά, όμως, ότι, όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει αυτού του αγώνα και ο Βασίλης Αθανασίου, μόνο αν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μπορούν να τα καταφέρουν.

Σχετικά με το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα το σερί των αγώνων χωρίς νίκη, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει πάρει τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη αγωνιστική, μετράει τέσσερις συνεχείς ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια, ενώ έχει και αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών απάντησε: “Είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα μας, αυτό είναι γεγονός. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στο 100% για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση. Η αρνητική πορεία έχει επηρεάσει κι εμάς, αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το γυρίσουμε”.

Ερωτώμενος τι πιστεύει ότι φταίει για το μεγάλο αρνητικό σερί κι αν η ομάδα του έχει εντοπίσει τα αίτια, είπε: “Όποια κι αν είναι τα αίτια, καθημερινά δουλεύουμε όσο γίνεται περισσότερο, για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Κοιτάζουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι η απόδοσή μας να φτάνει στο 100%, ώστε να διεκδικούμε το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε ματς”.

Όσο για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα σήμερα κόντρα στον Άρη, που είναι το βασικό ζητούμενο γι’ αυτούς, ώστε να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά, τόνισε: “Εμείς κόντρα στον Άρη πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Μόνο έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.