Στάικος: “Χρειαζόμαστε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη για να ανακάμψουμε” (video)

Ο Θανάσης Στάικος, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη (29/10), τόνισε τη μεγάλη ανάγκη των "μπλε" για θετικό αποτέλεσμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Με μία μόνο νίκη στο πρωτάθλημα ως τώρα, την πρώτη αγωνιστική, τέσσερις συνεχείς ήττες τις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές και αποκλεισμό από το Κύπελλο, ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΣ Γιάννινα διψά για θετικό αποτέλεσμα άμεσα. Αυτό ακριβώς τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Στάικος, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του ερχόμενου εκτός έδρας αγώνα των “μπλε” με τον Άρη, την Κυριακή 29/10, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας της Stoiximan Super League.

Αρχικά, ερωτώμενος σε ποια κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική είναι η ομάδα του εν όψει του αγώνα με τον Άρη, απάντησε: “Όταν προέρχεσαι από τέσσερις σερί ήττες για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο είναι αρκετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Ασφαλώς η ψυχολογική μας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όμως, είμαστε επαγγελματίες, δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Άρη”.

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ανασάνει η ομάδα βαθμολογικά και να ανέβει η ψυχολογική τους διάθεση, με βάση αυτά που του δείχνουν στις προπονήσεις μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα, είπε: “Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε ψυχολογικά και να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι και θέλουν τα θετικά αποτελέσματα, όπως κι εμείς στο τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης””.

Και αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη για να διεκδικήσει με αξιώσεις βαθμό ή βαθμούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, εστίασε στα εξής: “Όλες οι ομάδες έχουν πλεονεκτήματα και αδυναμίες, όπως και ο Άρης. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που θα αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες, τόσο όταν δεν έχουμε την μπάλα, όσο και σε φάσεις δικής μας κατοχής. Κι έτσι ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα, που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.