Μπερνάρ: “Πήρα την μπάλα του χατ τρικ και θέλω κι άλλη!”

Άνοιξε η όρεξη του Μπερνάρ για περισσότερα γκολ και νέο χατ τρικ, μετά από αυτό που σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου (16/9) στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο

Με την μπάλα που έκανε χατ τρικ παραμάσχαλα έφυγε από το γήπεδο του Παναιτωλικού το βράδυ του Σαββάτου (16/9) ο Μπερνάρ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό στη νίκη απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου με τα τρία γκολ που σημείωσε! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των “πράσινων” ήταν παραπάνω από χαρούμενος για την εμφατική επιστροφή του στο σκοράρισμα. Τόσο, που δεν έκρυψε στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ότι άνοιξε η όρεξή του και θέλει σύντομα να πετύχει κι άλλη “τριπλέτα”!

Δήλωσε στην Cosmote TV αρχικά ο Μπερνάρ: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά αυτό το βράδυ -και προσωπική και ομαδική. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Σήμερα, όμως, παίξαμε καλύτερα και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και πήραμε τη νίκη. Κι εγώ προσωπικά εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου κι αυτό με κάνει πιο χαρούμενο!”

Και πρόσθεσε: “Πιστεύω πως πάντοτε κοιτάζω να κάνω ασίστ, να σκοράρω και να δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου για το καλό της ομάδας. Αυτή τη σεζόν η δουλειά που κάνουμε είναι ακόμη περισσότερη. Προσπαθώ με όλες τις δυνάμεις μου να βοηθάω και με χαρά να κάνω αυτά που πρέπει. Θέλω πάντα να βελτιώνομαι και να δίνω το μέγιστο και στα ματς και στις προπονήσεις για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου».

Για να καταλήξει, ομολογώντας ότι την μπάλα με την οποία έκανε το χατ τρικ την κράτησε για τον εαυτό του, με τις υπογραφές των συμπαικτών του πάνω: «Βεβαίως και πήρα την μπάλα! Και με τις υπογραφές των συμπαικτών μου! Το 2013, που είχα κάνει πρώτη φορά χατ τρικ, δεν είχα πάρει τη μπάλα. Ελπίζω να κάνω ξανά χατ τρικ σύντομα και να πάρω κι άλλη μπάλα. Είναι η πρώτη επιτυχία σε μία νέα χώρα και είμαι πολύ χαρούμενος! Ελπίζω να κάνω τα πάντα για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.