Ολυμπιακός – Λαμία 4-0: Ωραία μπάλα, σούπερ κλίμα και 3×3! (highlights)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της Λαμίας για την 3η αγωνιστική της Super League. Μασούρας, Φορτούνης, Βασιλαντωνόπουλος (αυτ.), Ελ Κααμπί οι σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League μετά την άνετη νίκη του με 3-0 επί της μαχητικής Λαμίας στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Σκόρερ οι Μασούρας (17′), Φορτούνης (32′) και Βασιλαντωνόπουλος (62′) με αυτογκόλ, Ελ Κααμπί . Ντεμπούτο με θετική παρουσία έκανε ο Ορτέγκα, δοκάρι και δύο ασίστ είχε ο Φορτούνης (87′).

Η Λαμία φωναξε “παρούσα” στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιεστικά απ’ το πρώτο λεπτό με τον Κώστα Φορτούνη να δείχνει σε σπουδαία κατάσταση γι’ ακόμα ένα ματς. Στο 6′ ο Εσέ πάσαρε για τον Φορτούνη, ο οποίος άλλαξε ταχύτατα την μπάλα με τον Μπιέλ, ωστόσο ο Ισπανός έχασε μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή! Η Λαμία φώναξε “παρούσα” στο Φάληρο και είχε δύο σημαντικές στιγμές για το πρώτο γκολ στο ματς. Στο 10′ ο Καρλίτος έχασε ευκαιρία με σουτ μέσα απ΄την περιοχή, ο Πασχαλάκης έδιωξε! ‘Ενα λεπτό αργότερα η Λαμία απείλησε ξανά με σουτ του Καρλίτος, η μπάλα πέρασε κόρνερ από παρέμβαση του Ρέτσου!

Μασούρας – Φορτούνης on fire!

Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να βρει τον δρόμο για τα δίκτυα της Λαμίας. Στο 17 ‘ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ και “έσκαψε” την μπάλα προς τον Μασούρα, ο οποίος εκτέλεσε σε πρώτο χρόνο για το 1-0! Στο 32′ ο Κίνι σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη ο οποίος σε πρώτο χρόνο και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Ολυμπιακός έπιασε καλό ρυθμό και αναζήτησε τρίτο γκολ. Στο 35′ο Ορτέγκα άλλαξε την μπάλα γρήγορα με τον Μπιέλ, ο οποίος σούταρε μέσα απ’ την περιοχή, αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε εύκολα. Την τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος την είχε η Λαμία στο 41′. Ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε συρτή παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Πασχαλάκης έδιωξε δύσκολα προ του Καρλίτος.

Πρώτες κινήσεις από Βόκολο

Οι Μούλα και Λόνγκο πέρασαν στο ματς αντί των Μαρτίνεθ και Τσιλούλη ως οι πρώτες κινήσεις του Βόκολου για να αλλάξει την εικόνα της Λαμίας στο ματς. Στο 53′ η μπάλα απ’ το κόρνερ του Φορτούνη έφτασε στον Καμαρά, ο οποίος δοκίμασε σουτ μέσα απ΄την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι! Δύο λεπτά αργότερα ο Καρλίτος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Λόνγκο έπιασε την κεφαλιά και ο Κίνι έδιωξε στη γραμμή!

Ο Μαρτίνεθ έδωσε ανάσες απ’ το 60′

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τη σχετική άνεση του 2-0 ξεκίνησε τις αλλαγές διαχείρισης απ’ το 60ο λεπτό. Ρέτσος και Ορτέγκα αποχώρησαν, τις θέσεις τους πήραν οι Φρέιρε και Ροντινέι. Ένα λεπτό αργότερα ο Λόνγκο ένιωσε δυσφορία και αποχώρησε. Ο Ακούνια ετοιμάστηκε για να πάρει τη θέση του, ωστόσο ο Ολυμπιακός πρόλαβε και πέτυχε τρίτο γκολ! Στο 62′ο Ροντινέι πραγματοποίησε ατομική ενέργεια από δεξιά και πάσαρε παράλληλα, η μπάλα πέρασε απ’ τον Κοσέλεφ και αιφνιδίασε τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.

Ο Ροντινέι το πανηγύρισε
Ο Ροντινέι αποθεώνεται μετά το αυτογκολ της Λαμίας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μασούρας ήταν παντού

Ο Γιώργος Μασούρας είχε μεγάλη επίδραση στο μεσοεπιθετικό σκέλος του Ολυμπιακού και είναι χαρακτηριστικό πως πρωταγωνίστησε σε τρεις μεγάλες ευκαιρίες των Πειραιωτών. Στο 65′ O Κίνι έκανε την κούρσα από αριστερά, πάσαρε για τον Φορτούνη, ο οποίος σε πρώτο χρόνο βρήκε τον Μασούρα αφύλακτο στην περιοχή με πλάτη στο τέρμα. Ο Έλληνας μέσος επέστρεψε στον Φορτούνη, αλλά σε λάθος χρόνο και η ευκαιρία χάθηκε. Ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Ελ Κααμπί έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή κια η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 68′ ο Μασούρας έβγαλε την αντεπίθεση και πάσαρε στον Ελ Κααμπί που ήταν μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, ο Μαροκινός έφερε την μπάλα στο αριστερό και σούταρε, με τον Κοσέλεφ να αποκρούει! Στο 70′ ο Καρλίτος σκόραρε για τη Λαμία, αλλά η φάση εξετάστηκε απ’ τον VAR και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Αποθεώθηε ο Φορτούνης
Αποθεώθηκε ξανά ο Φορτούνης! (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Άλλαξε πρόσωπα, όχι τακτική και ρυθμό!

Δύο απ’ τους πιο σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν στο 68′. Μασούρας και Έσε έδωσαν τις θέσεις τους οι Καρβάλιο και Αλεξανδρόπουλο. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να επηρεάζεται απ’ τη συγκεκριμένη αλλαγή και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Ο Καρβάλιο λίγα λεπτά μετά βρήκε χώρο απ΄τον άξονα και απείλησε με ωραίο συρτό σουτ. Στο 81′ ήρθε η σειρά του Μπιέλ ν’ αποχωρήσει με τον Μπρίνιτς να παίρνει νέα ευκαιρία. Στο 87′ο Μπρίνιτς συνεργάστηκε ωραία με τον Καρβάλιο και αφού κουβάλησε την μπάλα προς τον άξονα, πάσαρε στον Φορτούνη ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι της Λαμίας!

Το κερασάκι του Ελ Κααμπί

Στην εκπνοή του αγώνα ο Φορτούνης έκανε κούρσα απ΄τον άξονα και πάσαρε ιδανικά για τον Ελ Κααμπί, ο οποίος με κλασική κίνηση φορ βρέθηκε απέναντι απ’ τον Κοσέλεφ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0! Ήταν το τρίτο γκολ σε επτά ματς για τον Μαροικινό φορ, ο οποίος το πανηγύρισε δεόντως!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.