Άρης: Περήφανος ο πατέρας του Πάλμα

Ο πατέρας του Λουίς Πάλμα, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη μετακόμιση του γιού του στη Σέλτικ.

Ο διεθνής με την Ονδούρα, μετακομίζει από τον Άρη στην Premiership και Δον Ενρίκε, τόνισε ότι ο παίκτης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα:

«Το μεγαλύτερο όνειρο του Λουίς στη ζωή του ήταν πάντα να παίξει στο Champions League στην Ευρώπη και τώρα θα το κάνει με τη Σέλτικ. Όταν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει για τη μεταγραφή στη Σκωτία, του είπα πόσο περήφανος ήμουν γι’ αυτόν. Αν και του ξεκαθάρισα ότι είναι σημαντικό να κρατά τα πόδια του στο έδαφος γιατί έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Έχει ωριμάσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Τώρα θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ – το μεγαλύτερο τουρνουά του κόσμου. Θα είμαι πολύ περήφανος μπαμπάς. Πιστεύω ότι θα ταξιδέψει στη Σκωτία το Σαββατοκύριακο. Έχει κάνει πολύ δρόμο από τότε που κλωτσούσε μια μπάλα εδώ. Θυμάμαι τον παππού του που τον μάλωνε επειδή η μπάλα του κατέστρεφε τον λαχανόκηπό του! Αλλά το μόνο που ήθελε από τότε που ήταν πολύ μικρός ήταν να κλωτσάει μία μπάλα. Το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν μία πλαστική μπάλα που μπορούσες να αγοράσεις μόνο με 5 λεμπίρα!

Με έπαιρναν τηλέφωνο από το σχολείο του και μου έλεγαν ότι δεν ήταν στην τάξη και τον έβλεπαν να κλωτσάει μια μπάλα. Όταν μεγάλωνε, κάναμε πολλές δουλειές για να τον ενισχύσουμε όπως να κόβουμε καυσόξυλα. Τον πληρώναμε σε tacos! Έκανε το ντεμπούτο του ως 17χρονος για τη Βίδα και σκόραρε εναντίον της Προγκρέσο στο πρώτο παιχνίδι. Από τότε, ήταν εύκολο για αυτόν», τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.