Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Έμειναν με τις ευκαιρίες (vids)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς του Αγρινίου, καθώς Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 σε ματς που πάντως είχε αρκετές ευκαιρίες και πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες.

Ευκαιρίες υπήρξαν στο Αγρίνιο, αλλά Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το παιχνίδι τελείωσε στο 0-0.

Πολλή δουλειά για τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, αλλά και το VAR στη φάση του 64ου λεπτού, όταν ο Τσαούσης απομάκρυνε οριακά πάνω στη γραμμή το σουτ του Καρέλη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε ο Γκάρο, ωστόσο κανέναν γκολ δεν μέτρησε μετά την επέμβαση της τεχνολογίας.

Λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες

Χωρίς κάτι το αξιόλογο πέρασε το πρώτο 20λεπτο στο Αγρίνιο, με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται από ατομική ενέργεια του Ντίας στο 23′, όταν πέρασε όποιον βρέθηκε στο δρόμο του, αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε πάνω στον Κλέιμαν.

Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε τρία λεπτά μετά, όταν ο Μπατίστ έβγαλε σε θέση βολής τον Τσίνο με τον Καπίνο να κάνει μεγάλη επέμβαση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μπατίστ έκανε την προβολή από κοντά αλλά δεν βρήκε τη μπάλα στο γύρισμα του Τσαούση.

Στο 29′ η επικίνδυνη σέντρα του Καρέλη πέρασε παράλληλα με την εστία του ΠΑΣ, ενώ στο 43′ ο Ντίας “τρύπησε” την άμυνα του ΠΑΣ, βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν με τον Ισραηλινό να κάνει σπουδαία απόκρουση. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Πέρες πέρασε άουτ για να κλείσει το ημίχρονο στο 0-0.

Βασικός επιθετικός του Παναιτωλικού στο πρώτο ματς της σεζόν. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Πρωταγωνίστησαν VAR και τερματοφύλακες

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Παναιτωλικό να είναι πιο δραστήριος επιθετικά και στο 54′, ο Καρέλης αν και είχε καλή προοπτική δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά τον Κλέιμαν που μπλόκαρε το σουτ του Έλληνα επιθετικού. Τρία λεπτά μετά, φάουλ του Σόρια μέσα από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καπίνο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 59′, με τον Ντίας να βγάζει ωραία κάθετη και τον Μπαλντασάρα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά τον Κλέιμαν να μπλοκάρει σταθερά.

Αρκετή δουλειά είχε η διαιτητική ομάδα στον αγώνα του Αγρινίου. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο 64′ συνέβησαν όλα όσα δεν είχαν συμβεί στο προηγούμενο διάστημα του αγώνα. Αρχικά ο Ντίας έκανε εντυπωσιακή ενέργεια γυρίζοντας τη μπάλα στον Καρέλη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε με τον Κλέιμαν να βρίσκει μεν τη μπάλα, αλλά αυτή να πηγαίνει προς τα δίχτυα του ΠΑΣ με τον Τσαούση να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης, από ωραία σέντρα του Σόρια, ο Γκάρο με κεφαλιά νίκησε τον Καπίνο, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για off side κι αφού μεσολάβησε έλεγχος στο VAR που κράτησε σχεδόν πέντε λεπτά.

Μία ακόμα καλή στιγμή για την ομάδα του Σούρερ στο 72′, με τον Εραμούσπε να μην διώχνει σωστά και τον Ντίας που σούταρε στην κίνηση να αστοχεί.

Ο ΠΑΣ είχε τη δική του καλή στιγμή στο 89′ με το διαγώνιο σουτ του Σόρια να αποκρούεται δύσκολα από τον Καπίνο, στο 91′ από το σουτ του Μπαλντασάρα, ο Ζοάο Πέδρο έκανε το τακουνάκι με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κλέιμαν, με τον Ισραηλινό γκολκίπερ δύο λεπτά μετά να σταματάει και το σουτ του Χουάνπι.

Οι ενδεκάδες:

Παναιτωλικός: Καπίνο, Λιάβας (72′ Μπακάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μάλης, Σίλβα (72′ Ανιόρ), Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Ντίαζ (85′ Σενγκέλια), Καρέλης (85′ Πέντρο).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (79′ Ροσέρο), Τζίμας (90+4′ Μπάλαν), Μπατίστ (58′ Γκάρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.