Ολυμπιακός: Πως σ’ ένα “απόγευμα” απογείωσε την αριστερή πτέρυγα! (videos)

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πολύ δυνατός στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής με Ορτέγκα και Ρίτσαρντς να πιάνουν δουλειά στον Ρέντη!

Ο Αντόνιο Κορδόν κατάφερε να λύσει με επιτυχία τον γρίφο του αριστερού άκρου της μεσαίας γραμμής, με την απόκτηση (σχεδόν ταυτόχρονη) των Φρανσίσκο Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς. Ο Ορτέγκα αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κάμπτουν την όποια αντίσταση της Βελέζ Σάρσφιλντ με εφόδιο τη διάθεση του ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”. Ολυμπιακός και Βελέζ συμφώνησαν με ένα ποσό γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 90% του ποδοσφαιριστή, ενώ το υπόλοιπο 10% υπολογίστηκε ως μπόνους επίτευξης στόχων απ’ τον ποδοσφαιριστή. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς αποτελεί έναν παίκτη ο οποίος με βάση τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, ανήκει στο επάνω ράφι της ποδοσφαιρικής πιάτσας.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε πολλούς παράγοντες για να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο οποίος του στοίχισε το σύνολο της περασμένης σεζόν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά για να φτάσει στην επανεκκίνηση. Παράλληλα το καθεστώς σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ ήταν ιδανικό για τον δανεισμό ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια αποκτήθηκε απ’ την Μπάγερν Μονάχου, ως μια μονάδα με σπουδαία προοπτική. Απ’ τους δύο παίκτες τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας τον έχει ο Ορτέγκα, ενώ ο Ρίτσαρντς ακολουθεί.

Ο Ρίτσαρντς θα έχει στη διάθεση του όλο τον απαραίτητο χρόνο για την ομαλή ενσωμάτωση του και αν όλα πάνε καλά στο επόμενο 20ημερο, ο ανταγωνισμός στον Ρέντη, γύρω απ’ τη συγκεκριμένη θέση, θα είναι ιδιαίτερα υψηλός. Αν το συγκεκριμένο ντουέτο ευδοκιμήσει, ο Αντόνιο Κορδόν θα έχει πραγματοποιήσει κίνηση ματ, καθώς ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πωλήθηκε σε μια τιμή που έφτασε κοντά στα 7 εκ. ευρώ και ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες μέρες έχει στο ρόστερ του δύο παίκτες με υψηλότερο potential απ’ του Μολδαβού, οι οποίοι κοστίζουν λιγότερα χρήματα.

Ο Ραμόν Σίλβα δανεικός στην Εσπανιόλ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Ραμόν θα συνεχίσει στην Εσπανιόλ ως δανεικός, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να παρουσιάσει συνέπεια και σταθερότητα. Αυτά ήταν τα μεγάλα “παράπονα” του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προς τον Ραμόν, τον οποίο εκτιμά ως ποδοσφαιριστή. Ο 21ετών Βραζιλιάνος είναι ένα σημαντικό περουσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό και ο οργανισμός θέλει να τον προσέξει με στόχο την επόμενη σεζόν να επιστρέψει πιο σοφός ποδοσφαιρικά και πιο έτοιμος για μια θέση στο ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.