Μπερνάρ: «Είχα προτάσεις από την Βραζιλία, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό»

Ο Μπερνάρ αποκάλυψε πως δέχτηκε κρούσεις από ομάδες της Βραζιλίας το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο τόνισε πως φέτος θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο TNT Sports Brasil για τα μεταγραφικά σενάρια που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, τόνισε πως προτεραιότητα του, αν επιστρέψει στη Βραζιλία, έχει η Ατλέτικο Μινέιρο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναπατρισμού το επόμενο καλοκαίρι.

«Η συζήτηση συνεχίστηκε. Όχι μόνο με την Ατλέτικο, αλλά και με άλλες ομάδες της Βραζιλίας. Δεν θέλω καν να μιλάω γι’ αυτό (γέλια), αλλά υπήρξαν κάποιες προτάσεις. Είμαι χαρούμενος με την αναγνώριση της δουλειάς μου. Είχε την ευκαιρία, αλλά έχω έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από αυτή τη χρονιά, θα αρχίσουμε να αναλύουμε καλύτερα τι μπορεί να γίνει. Λείπω δέκα χρόνια. Είναι μια ανάγκη να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου. Θα πρέπει να το βάλουμε κι αυτό στη ζυγαριά για να πάρουμε τη σωστή απόφαση, επειδή θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε σήμερα στη Βραζιλία», ανέφερε αρχικά ο Μπερνάρ.

Για το αν έχει προτεραιότητά η Ατλέτικο Μινέιρο, σε περίπτωση επιστροφής του στη Βραζιλία, σχολίασε: «Χωρίς αμφιβολία. Το έχω ξεκαθαρίσει από πάντα, εξαιτίας της αγάπης μου για την Ατλέτικο, για τους εργαζόμενους και για όλους μέσα στην ομάδα. Είναι το κλαμπ που με ανέδειξε. Σήμερα, αν είμαι αυτό που είμαι, το χρωστάω και ευχαριστώ τον Θεό, αλλά και την Ατλέτικο, που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι είχα την ικανότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.