Φίτεσε-Αϊντχόφεν 1-3: “Ξύπνησε” στο δεύτερο και το καθάρισε (highlights)

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Αϊντχόφεν επικράτησε της Φίτεσε στο Χέλρεντομ με 3-1 και έκανε το 5 στα 5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αϊντχόφεν έμοιαζε να έχει το μυαλό στο Champions League, ενώ δεν είχε την απαραίτητη ενέργεια από τα συνεχόμενα ματς, με την Φίτεσε να εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό και να βρίσκει γκολ με τον πρώην άσο της PSV, τον Φαν Χίνκελ στο 19ο λεπτό.

Το γκολ ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς η Αϊντχόφεν είχε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια αλλά δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ρόομ. Η Φίτεσε από την άλλη στην πρώτη της φάση βρήκε γκολ και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει άλλο ένα είτε με τον Φαν Χίνκελ, είτε με τον Κοζλόφσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπος έκανε τρεις αλλαγές και η ομάδα του μπήκε αλλαγμένη προς το καλύτερο. Στο 49′ ισοφάρισε με τον Σαϊμπάρι ύστερα φανταστική ασίστ του Ντε Γιονγκ με τακουνάκι. Στη συνέχεια ο ρυθμός άνοιξε και η Φίτεσε είχε τρεις ευκαιρίες να ανακτήσει το προβάδισμα αλλά αυτός ο ρυθμός βοήθησε την Αϊντχόφεν να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Αυτό συνέβη όταν αρχικά στο 64′ ο Βέρτεσεν της έδωσε το προβάδισμα με ένα πολύ ωραίο γκολ, ενώ στο 69′ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λουκ Ντε Γιονγκ για το 3-1. Εν συνεχεία η PSV πήγε σε διαχείριση καθότι ακολουθεί και το ματς με την Ρέιντζερς για τα playoff του Chmapions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.