Ολυμπιακός: Χουάνγκ και Καμαρά θα συναντηθούν στο γήπεδο (video)

Ένα δυναμικό ντουέτο του Ολυμπιακού θα συνεργαστεί για πρώτη φορά κόντρα στη Νόριτς.

Ο Ολυμπιακός μετά την πολύ καλή εικόνα και φιλική νίκη 1-3 επί της Ρέιντζερς στο “Άιμπροξ”, οι “ερυθρόλευκοι” ετοιμάζονται για την αυριανή (29/07, 17.00) αναμέτρηση με τη Νόριτς στο “Κάροου Ρόουντ”. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της ομάδας του, ενώ οι μέρες πλησιάζουν για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να σμιλεύσει τον βασικό κορμό της ομάδας του και έχει φτάσει σε μεγάλο βαθμό στο επιθυμητό αποτέλεσμα, περιμένοντας παράλληλα ενίσχυση στις θέσεις του εξτρέμ και του σέντερ φορ. Ωστόσο ένα σημείο που είναι ιδιαιτέρως κομβικό για το προφίλ του “νέου Ολυμπιακού” είναι ο χώρος της μεσαίας γραμμής.

Στο ματς κόντρα στη Ρέιντζερς ξεκίνησε ο Ιμπόρα δίπλα στον Μαντί Καμαρά, ενώ μπροστά τους δραστηριοποιήκε κυρίως ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος άδραξε την ευκαιρία με μια μεστή εμφάνιση και δύο γκολ και πιθανότατα θα πάρει νέα ευκαιρία απ’ τον Μαρτίνεθ. Το νέο πρόσωπο που θέτει υποψηφιότητα για λεπτά συμμετοχής είναι ο Χουάνγκ Ιν Μπομ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ελαφρύ τραυματισμό στη μέση και “δαπάνησε” μεγάλο μέρος της προετοιμασίας σε θεραπεία. Όπως φαίνεται είναι έτοιμος να ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς και ν’ αγωνιστεί κόντρα στη Νόριτς, καθώς προπονείται κανονικά πλέον με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μαρτίνεθ προσανατολίζεται να δοκιμάσει τους Χουάνγκ και Μαντί Καμαρά μαζί στη μεσαία γραμμή, μπροστά απ’ τον Ιμπόρα (ή τον Κορεάτη δίπλα στον Ιμπόρα και τον Μαντί πιο προωθημένο), ως μια τριάδα που θα ισορροπεί μεταξύ καλής κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και υψηλών επιπέδων σε ό,τι αφορά τις φυσικές δυνάμεις. Η συγκεκριμένη τριάδα θα είναι ιδανική για παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός θα πρέπει ν’ ανεβάσει την πίεση στο γήπεδο. Το ματς με τη Νόριτς θα έχει αρκετές απαιτήσεις σε φυσικό επίπεδο και παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον η συνύπαρξη Χουάνγκ και Καμαρά, αλλά και η αποτελεσματικότητα τους. Βρισκόμαστε σε μια ανοικτή μεταγραφική περίοδο και το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα σε ό,τι αφορά προσθήκες και αποχωρήσεις. Αν οι συγκεκριμένοι παίκτες παραμείνουν στο ρόστερ, τότε θ’ αποτελέσουν ένα σπουδαίο και δυναμικό ντουέτο για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.