«Η σχέση του Χάμες Ροντρίγκες με πρώην σύντροφο παίκτη του Παναθηναϊκού»

Ακόμα ένα μελανό σημείο στην παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες προστέθηκε μετά από δηλώσεις γυναίκας παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ήρθαν ως μεγάλα αστέρια στη χώρα μας που θα κοσμούσαν τα γήπεδα της Super League, ωστόσο θα τους θυμόμαστε περισσότερο για όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν για τους δύο τους εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ο ένας αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ενώ ο άλλος παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Για τον τελευταίο ακόμα ένα επεισόδιο προστέθηκε σήμερα…

Η Αλβίνα Τσαρένκο, πρώην σύντροφος του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, αποκάλυψε ότι συμφιλιώθηκε μαζί του μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους. Η αναπάντεχη αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο FanDay.net, όπου η Τσαρένκο έριξε φως στην ταραχώδη κατάσταση που οδήγησε σε απειλές εναντίον της ίδιας και του παιδιού της.

Νωρίτερα, η Ουκρανή είχε παραδεχτεί ότι είχε σχέση με διάσημο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Όπως υποστήριξε, στη συνέχεια, οπαδοί του Παναθηναϊκού, εξαπέλυσαν απειλές κατά της Τσαρένκο. Οι απειλές αυτές φέρονται να οφείλονταν στην πεποίθηση ότι η παρουσία της επηρέαζε την απόδοση του Βέρμπιτς στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, η κατάσταση πήρε απροσδόκητη τροπή, καθώς η Τσαρένκο αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Βέρμπιτς έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι αποκάλυψε επίσης το όνομα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με τον οποίο έβγαινε στο παρελθόν και δεν είναι άλλος από τον διάσημο Κολομβιανό μέσο, Χάμες Ροντρίγκεζ.

Ο πρώην άσος των Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Έβερτον, ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό τον Απρίλιο

Σύμφωνα με δηλώσεις της Τσαρένκο στο FanDay.net, τα θέματα μεταξύ αυτής και του Βέρμπιτς έχουν λυθεί φιλικά. Όλες οι αξιώσεις και οι διαφωνίες μεταξύ τους έχουν αποσυρθεί, γεγονός που υποδηλώνει μια ήρεμη σχέση μεταξύ των δύο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.