Ολυμπιακός: “Σε απόσταση με Χετάφε για Ντουάρτε” (pic)

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ντομίνγκος Ντουάρτε αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει...

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε είναι ένα όνομα που ήρθε στην επιφάνεια ως στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, με δημοσιεύματα απ’ την Ισπανία να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις του Αντόνιο Κορδόν με τη Χετάφε για την άμεση ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Πορτογάλος στόπερ έρχεται από συνεχόμενες γεμάτες σεζόν στη La Liga και τις περισσότερες συμμετοχές απ’ αυτές, τις έχει πραγματοποιήσει με προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη Γρανάδα το διάστημα 2019-2021. O Μαρτίνεθ προφανώς θέλει να συναντήσει ξανά τον 28χρονο Πορτογάλο, ωστόσο η υπόθεση απόκτησης του δεν είναι τόσο απλή.

Όπως αναφέρει σήμερα ο Ισπανός ρεπόρτερ Χουανκάρ Νεβασεράδα ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει την πρόθεση του ν’ αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη και να διατηρήσει οψιόν αγοράς του μετά το φινάλε της ερχόμενης σεζόν. Η Χετάφε θα παραχωρούσε τον παίκτη, αν ο Ολυμπιακός κάλυπτε εξ΄ολοκλήρου το ύψος του συμβολαίου του, το οποίο ξεπερνά τα 1,5 εκ. ευρώ ετησίως. Για την ώρα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, δεν είναι σύμφωνος με αυτή την προοπτική κι έτσι αναμένεται οι δύο πλευρές να ξανασυναντηθούν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς για την ώρα η μεταγραφή έχει “κολλήσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.