Ολυμπιακός: “Επαφή Κορδόν με Σεβίλλη για Ράφα Μιρ” (pic)

Ο Ράφα Μιρ έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού και οι Ισπανοί μιλούν για επαφή του Κορδόν με την Σεβίλλη για την περίπτωσή του.

Η περίπτωση του Ράφα Μιρ της Σεβίλλης ήταν και παραμένει δύσκολη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μέσω του Αντόνιο Κορδόν προσπαθεί να βρει λύση έτσι ώστε να καταφέρουν οι δύο πλευρές να συνεργαστούν στην φετινή σεζόν.

Ο 26χρονος επιθετικός της Σεβίλλης δύσκολα θα παραμείνει στην Ανδαλουσία, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να παραχωρηθεί με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους τα χρήματα που ξόδεψαν να τον αποκτήσουν, δηλαδή 16 εκατ. ευρώ. Ποσό που ο Ολυμπιακός δύσκολα θα δώσει γι’ αυτό και στο τραπέζι έπεσε και το σενάριο του δανεισμού του Ράφα Μιρ.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Αντόνιο Κορδόν προσέγγισε ήδη τον ποδοσφαιριστή, ενώ έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τη διοίκηση της Σεβίλλης.

Για τον επιθετικό της Σεβίλλης έχουν ενδιαφερθεί τόσο η Βαλένθια, όσο και η Μαγιόρκα με καμία από τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν πλησιάσει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας της Ανδαλουσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.