Παναθηναϊκός: Πρώτη με Ζέκα, Αϊτόρ και αγκαλιές (pics)

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που την Τετάρτη άρχισαν και πάλι δουλειά με στόχο να μπουν στους ομίλους του Champions League και φυσικά την κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα.

Με τον Ζέκα Ροντρίγκες να επιστρέφει και πάλι στο Κορωπί διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της σεζόν 2023-24. Μαζί με τον διεθνή Έλληνα χαφ στην πρώτη συγκέντρωση ήταν παρών και ο Αϊτόρ, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό του τραυματισμό και είναι ξανά ένα μεγάλο “όπλο” στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής είχε θερμό εναγκαλισμό με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καλωσόρισε πίσω τον Ζέκα, ενώ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου είχε την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του “τριφυλλιού”.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι διεθνείς, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης ξεκίνησε θεραπεία μετά τον μυϊκό τραυματισμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Το πρώτο ραντεβού της νέας αγωνιστικής περιόδου για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είχε δοθεί για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου!

Το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» έγιναν τα απαραίτητα μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, η εναρκτήρια για τη θερινή προετοιμασία του Τριφυλλιού. Το παρών στην πρώτη του Τριφυλλιού έδωσε και ο «νέος» Ζέκα, οποίος ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα από την ομάδα…

Στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης οι Πράσινοι ουσιαστικά έκαναν ενεργοποίηση ενόψει των εργομετρικών τεστ που θα ακολουθήσουν το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Θεραπεία λόγω της θλάσης που υπέστη σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ακολούθησε ο Ιωαννίδης. Απόντες από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.