ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Συγγνώμη του διαιτητή για την αποβολή, να παραδώσει τη σφυρίχτρα του λέει η ΑΕΚ

Ο Ιωάννης Ντελέζος, ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του Μπούσιου με δύο κίτρινες κάρτες, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τονίζουν πως είναι ακατάλληλος να διευθύνει παιχνίδια σε αυτές τις ηλικίες.

Ο Ιωάννης Ντελέζος έδειξε δύο κίτρινες κάρτες στον Μπούσιο της ΑΕΚ μέσα σε δύο λεπτά, η δεύτερη για θέατρο σε πτώση μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά το τέλος της να ζητάει συγνώμη για την απόφασή του, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προς τους Ηλία Κυριακίδη και Διονύση Χιώτη.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ αυτό που υποστήριζαν ήταν πως: “Τη συγγνώμη έπρεπε να τη ζητήσει από το παιδί που το έκανε να πλανταξει στο κλάμα από την αδικία στην πιο σημαντική του βραδιά και να παραδώσει την σφυρίχτρα του“.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όπως αναφέρουν, δεν διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα, αλλά για την συγκεκριμένη απίστευτη κίνηση του διαιτητή και την ακαταλληλοτητα του να έχει αυτόν τον ρόλο. “Απαγορεύεται να σφυρίξει ξανά και πόσο μάλλον παιδάκια” έλεγαν χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας