Πήλιος: Πρόκληση η ΑΕΚ, τιμή μου η συνεργασία με Αλμέιδα”

Τις πρώτες του δηλώσεις αφού έγινε γνωστή η συμφωνία της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτησή του έκανε ο Σταύρος Πήλιος.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τη συνεργασία του με τον Ματίας Αλμέιδα μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της Ένωσης, Σταύρος Πήλιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα passports.gr ο αμυντικός της ΑΕΚ πλέον:

Πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα τους στόχους της».

Ποια η γνώμη σου για τον Αλμέιδα και τι σου είπε στην επικοινωνία που είχατε: «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω από εκείνον και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής. Μου είπε να δουλέψω σκληρά να έχω πάθος και να μην φοβάμαι τίποτα».

Δύο τελευταία λόγια για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου. Έζησα πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Χρωστάω πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί μου έμαθε πως είναι το ποδόσφαιρο και με μεγάλωσε μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξε την αγάπη του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.