Ολυμπιακός: Η Γαλατασαράι ετοιμάζει πρόταση για τον Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά δεν θα συνεχίσει στη Ρόμα και η Γαλατασαράι ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόμα τη φετινή σεζόν και οι επιδόσεις του δεν έπεισαν τον Ζοσέ Μουρίνιο πως πρέπει να δαπανηθεί η υψηλή ρήτρα που είχε θέσει ο Ολυμπιακός για να τον κρατήσει στο ρόστερ των “τζιαλορόσι”. Ο μέσος απ’ τη Γουινέα συγκαταλάγεται σ’ ένα ενδιαφέρον γκρουπ παικτών -από πλευράς δυναμικότητας- των οποίων οι δανεισμοί θα ολοκληρωθούν και αναμένεται να επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη με σκοπό ν’ αξιολογηθούν απ’ τον νέο προπονητή των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ απ’ την Τουρκία η Γαλατάσαραι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Καμαρά. Συγκεκριμένα αναφέρεται: “Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει ως δανεικός στη Ρόμα. Είναι 26 ετών και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας”.

Ο Καμαρά μπορεί να μην “έπιασε” στη Ρόμα (21 συμμετοχές, 1 ασίστ), ωστόσο παραμένει ένα αρκετά σημαντικό κεφάλαιο στο ρόστερ του Ολυμπιακού (181 συμμετοχές, 19 γκολ, 13 ασίστ) και για να προχωρήσει το παραπάνω σενάριο, θα πρέπει οι Πειραιώτες να ικανοποιηθούν οικονομικά και φυσικά ο ίδιος ο παίκτης να είναι θετικός για τη μετακίνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.