Κόουλμαν «Ένα πολύ μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Ατρόμητο» (vid)

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια NOVA SPORTS αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τρίπολη

Ο Κρις Κόουλμαν λίγα λεπτά μετά την ισοπαλία ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο μοιράστηκε τις σκέψεις του στον Γιώργο Αργυρόγλου.

Όπως σημείωσε ο Ουαλλός τεχνικός:  «Ήταν μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα σήμερα εδώ στο γήπεδο, με αρκετό κόσμο που απήλαυσε το παιχνίδι και παρά το γεγονός που υπήρχε η δυσκολία για μας πριν από το παιχνίδι καθώς γνωρίζαμε πως ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναιτωλικό, οπότε για μας δε θα υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον, σε κάθε περίπτωση όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παικτών μου, από το χαρακτήρα που δείξανε από την ένταση που είχαμε και τη διάθεση και την ενέργεια που είχαμε συνολικά».

Όσο για το τί σκέφτεται για το μέλλον του: «Το μέλλον μου είναι πως θα γυρίσω στο Γουίντσεστερ όπου ζω με την οικογένειά μου και θα συζητήσουμε για το καλύτερο για το μέλλον μας. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει. Πάνω από όλα ένα πολύ μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Ατρόμητο για ότι έχουμε καταφέρει μέσα από σκληρή δουλειά αυτούς τους 18 μήνες, στον πρόεδρο, τον τεχνικό διευθυντή, το προπονητικό τιμ, τους συνεργάτες μου. Το συμβόλαιό μου ήταν για ένα χρόνο κι έχει λήξει πλέον, δεν ξέρω για το μέλλον θα πρέπει να το συζητήσω με τη σύζυγο και την οικογένειά μου αλλά όπως είπα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους γιατί να μην ξεχνάμε πως πέρυσι η ομάδα ήταν 3η από το τέλος στη βαθμολογία και τη φέραμε σε μια πολύ υγιή θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.